View Single Post
Vechi 07.12.2010, 20:15:41
cristian67
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Pentru ca "aceste coanoane" nu sunt consfintite de nici un Sinod!

Spune-mi ce diplome are parintele Boca, cel care pare a sti cum administreaza Dumnezeu judecata Sa (faci copil in post - iese handicapat; faci dragoste pe timpul sarcinii - hormonii fac nush ce de iese copilul obsedat sexual??!!). Ce studii serioase de medicina mai sustin asemenea... postulate?!

Aceste "canoane" nu au nimic in comun cu dreapta chibzuinta. E asprime de dragul asprimii si nimic mai mult.
Cunostintele acestea urmaresc ideea de responsabilizare a omului casatorit fata de legile divine inscrise in fire,sub forma instinctului Pacatul e o conspiratie a mintii omului cu diavolul,impotriva legii lui Dumnezeu.Atata timp cat dvs. veti fi doar trup stimata sora,veti cere hartii(diplome cu care sa acoperiti pe cel supus pierii-trupul)Cei care au nevoie de diplome,trateaza doar celula excluzand de la remediu ceea ce ramane nemuritor,sufetul.Intr-adevar parintele Arsenie Boca nu avea nevoie de diplome,pentru ca DUHUL SFANT(care graia prin el),nu are nevoie de hartii.De la DUHUL SFANT care-l hranea stia de cum lucreaza judecata lui Dumnezeu stimata sora.Nu am impus nimanui canoanele,le-am expus,fiecare e raspunzator intru totul de ceea ce face,si departe gandul de a intra in discutii neprincipiale(aici e greseala mea,recunosc,seamana cu povestea margaritarelor daca o stiti).E un adevarat DAR de la Dumnezeu sa simti si sa pricepi acestea.Sunt sigur ca sunt multi frati care au inteles.Cu toata stima.
Reply With Quote