Citat:
În prealabil postat de consuela
ai dreptate Laurentiu ca nu e bine sa fii de acord cu ele, de fapt de la asta a si plecat totul ca am fost de acord cu absolut toate gandurile de ura contra persoanelor care m-au neindreptatit si nu aveam posibilitate si putere sa imi fac dreptate, eram intr-o situatie fara iesire din cauza lor si a situatiei si eram plina de ura si am fost in totalitate de acord cu toate gandurile, timp indelungat, cateva luni in continuu ganduri rele de ura si scarba.
Asta cu rugaciunea inimii merge la calugari nu le persoane cu inima plina de ura si scarba nu m-a ajutat de loc, mai grav era ca nu imi aminteam 2 cuvinte din Tatal Nostru (stiu multe rugaciuni perfect) si nici din carte nu puteam citi ca eram intrerupta in continuu de ganduri de hula scarboase si injuraturi oribile cu debit foarte mare, ca si cand tu vrei sa citesti ceva si cineva emite peste tine si te incurca-am mai zis nu se aude nici voce erau ganduri paralele suprapuse peste cititul (tot cu gandul) a rugaciunii Tatal Nostru la care nu imi aminteam decat titlul. Din cauza asta eram confuza daca sunt ale mele sau nu dar era clar ca se suprapunea peste ce citeam eu si aveau debitul mult mai rapid decat am putut gandi eu vreodata parca eram tinta atacurilor aeriene-vorba vine si ma intrerupeau mereu asta era scopul sa ma intrerupa. Eu nu cred ca ma pot intrerupe pe mine insami din cauza asta am gandit ca nu sunt ale mele. Apoi mi-au veit in minte ganduri foarte puternice de deznadejge (cand am lasat cartea ca nu faceam fata sa lupt cu debitul ala) ca au fost ale mele toate gandurile si nu mai am nici o scapare, sunt pierduta si degeaba incerc, e obositor mai bine ma las dusa unde o fi si sa nu mai incerc pt ca oricum D-zeu nu ma mai iarta la ce ganduri am avut. Atunci singura scapare a fost ingerul pazitor pe care l-am chemat eu nestiind ce sa mai fac era singurul pe care nu il uram, in rest uram tot in jurul meu.
|
Da,inteleg despre ce e vorba si eu aveam ganduri de alea oribile care suprapuneau rugaciunea si chiar pe altele care nu faceau parte din religie.
Dumnezeu sa ne aiba in paza.