View Single Post
Vechi 07.12.2010, 20:24:43
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155 Vezi mesajul
GheronIosifIsihastul, este bine sa ne rugam unii pentru altii, fiind ca toti avem pacatele noastre. Din aceasta perspectiva, initiativa ta este buna, insa ... nu cred ca a intra pe acest forum inseamna a te "stropi". Cuvantul acesta, pe care probabil l-ai scapat printre cele frumoase scrise de tine, exprima o parere despre propria ta persoana deloc specifica spiritului crestin ortodox. Sub acest aspect, te rog sa nu te superi, risti sa te faci asemenea celui pe care l-ai declarat eretic si care tocmai l-a facut in toate felurile pe Colaps, ignorand pur si simplu demersul tau de altfel bine intentionat. Iata, asadar, dragul meu, ca fara sa ne dam seama, toti gresim, de aceea este bine sa ne rugam unii pentru altii fara a ne considera mai curati decat cei pentru care ne rugam si fara a ne feri de ei pentru ca nu care cumva sa ne murdarim. Aproapele este orice om cu care interactionam, iar treaba noastra este sa marturisim Sfanta Credinta Crestina Ortodoxa, indiferent daca vor fi si din cei care ne injura.
Adrian, am postat si alte mesaje, rasfoieste si vei vedea ce am spus despre erezie! este ALTCEVA!! Eu nu-l judec pe andrei ca om ci erezia lui! Daca cineva o bascaleste pe mama ta in fata ta tu ce faci? taci? Dar daca se ia de Maica Domnului? si de Biserica? si de Sfanta Scriptura? si de Sfintele Taine? Rasfoieste ce am scris te rog, ca ispita "tolerantei " este atragatoare.. repet.. In timp ce satana ne scuipa in fata noastra -tot ce iubim si tot ce e sfant, noi il incurajam, il aparam, il sustinem.. orice alt pacat evident si cred ca simti si tu din atitudinea mea, ca nu ma intereseaza, dar hula? am postat asta in ziua Sfantului Nicolae care l-a palmuit pe Arie pentru hula si erezie.. Eu am indemnat la rugaciune, nu am lovit cu piatra! Asta este a doua mea tentativa, ca zice ca dupa prima si a doua mustrare sa te indepartezi si sa-ti fie tie ca un vames si ca un pagan! Ca de nu iti va fi asa ci zici ca-l tolerezi vezi Doamne din paruta si falsa dragoste, ai sa te imbolnavesti.. Ca e imposibil cu virusul sub nari sa ramai sanatos.. Andrei a afectat pe multi.. Pentru Dumnezeu ,erezia prinde cel mai usor in suflet, intocmai ca buruiana.. Asta creste si singura daramite sa o mai ude si cineva ca el.. Asa ca judeca si tu cu dreapta socoteala, am gresit eu sau am facut bine ca am luat atitudine?dar repet! vreau si sunt ingrijorat si pentru sufletul lui caruia ii doresc mantuirea ca si mie, exact cu aceiasi putere!
Dumnezeu imi este martor!

Last edited by GheronIosifIsihastul; 07.12.2010 at 20:26:56.