Citat:
În prealabil postat de Victoria2005
:-))) sa le vina mintea la cap??? Explicatia asta nu e prea ortodoxa!!!
|
Ghicitul in stele e acelasi cu ghicitul in bobi, cafea sau carti. Tot ghicit se cheama. In cazul de fata aceea nu era o stea, cea care i-a calauzit.
Ca sa spun si ceva favorabil, se pare ca unele caracteristici ale zodiilor se potrivesc persoanelor nascute in acea perioada. Dar asta cred ca era si inainte sa se descopere toate planetele. Dar asta doar la nivelul general, daca mergem mai departe cu ghicitul a ceea ce se va intampla in functie de stele e doar ghicit.
Citat:
În prealabil postat de Victoria2005
Sa-ti mai spun ceva : cred ca mai important decat sa studiem istoria religiilor este sa avem acea credinta in suflet si sa traim frumos. Asa cum mergea bunica la biserica duminica , dupa o saptamana de munca la tzara...curata, pioasa, cu sufletul deschis, cu frica de Dumnezeu...Asa in ignoranta ei era mai credincioasa decat noi...sunt convinsa de asta...Bunica nu facea nici reiki, nu o durea capul nici de catolici, nici nu cred ca stia ca exista budisti de exemplu...Isi vedea de sufletul ei si traia in credinta adevarata...Noi aici facem teorie multa...Vrem sa descoperim ceea ce Dumnezeu nu ne permite poate sa descoperim...La momentul potrivit, toate raspunsurile vor veni la noi...Atunci cand va dori EL asta...
Si la Sfantul Anton am sa ma rog toata viata si am sa-l cinstesc asa cum merita!Asta nu inseamna ca Dumnezeu pe mine ma iubeste mai putin decat pe tine! Si nici invers! Aici e ideea! Sa nu mai crezi ca doar tu ai dreptate! Fii mai deschis, mai flexibil!
Pot spun ca si tu esti pe drumul cel bun! Eu am trecut demult pe la borna asta kilometrica! :-) O zi minunata
|
Sunt de aceeasi parere, ca cei de la tara au o credinta mai puternica. Dar asta nu inseamna ca sunt si ignoranti, ascultand slujba in fiecare duminica si predica preotului stiu destul de multe despre invatatura. Si ma indoiesc ca ei se inchina la Sf. Anton, e mai mult o moda de oras. Cu atentie, dincolo de borna asta kilometrica e si campul deschis care se abate de la drum. Cunosti despre new-age?