View Single Post
Vechi 08.06.2007, 12:29:40
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Era nevoie de traducere in limba engleza?

Silviu draga, ai perfecta dreptate. Nu cred ca a fost vreo perioada in totalitate favorabila crestinimsului, crestinii au fost si vor fi tot timpul prigoniti intr-un fel sau altul.

Experienta parintelui nu te indeamna sa iti schimbi credinta, imi pare rau daca asta ai inteles tu. Este vorba de faptul ca in aceste conditii de multe ori se descopera esenta credintei. Crezi ca cei care si-au dat viata pentru Hristos in inchisorile comuniste catolici, greco=catolici, etc. sunt mai putini importanti decat martirii ortodocsi din aceleasi temnite??

Eu cred, cu toata fiinta mea, ca Dumnezeu este singurul care poate spune cine are sau nu are sanse de mantuire. A spune ca acela se mantuieste si acela nu se mantuieste NU sta in puterea noastra. Aceasta este o grava eroare pe care o facem noi de multe ori.

Dumnezeu este milostiv cu noi toti si doar El stie cine se mantuieste si cine nu. Noi trebuie efectiv sa ne vedem de credinta noastra, sa o pretuim ca pe un dar ales si sa il facem vadit si celorlalti prin comportamentul nostru, prin dragostea noastra de adevar si de oameni in egala masura.
Reply With Quote