Subiect: Despatimirea
View Single Post
Vechi 08.12.2010, 12:14:03
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mare atentie , la ce te uiti si ce-ti vad ochii , si mult mai grav e sa indemni pe altii sa vada ce ochiul si mintea n-au voie sa priveasca . Suntem totusi pe un forum CRESTIN ORTODOX , si autocenzura ar terbui sa functioneze , dar atunci cand mintea e bolnava nimic numai functioneaza normal ! Stimate , vsovi , sau vsovivi , sau Ovidiu Vasile , te rog sa ti cont de profilul acestui site , caci deja ai sarit mult prea mult calu ! Originalita nu este egala cu lipsa de DISCERNAMANT ! ! !
Te pomenești că ai poftit ceva și e musai vina mea... încât te-ai și reereijat, speriat, o dac-ar fi prima oară, în tătucul cel bun... dar cine a zis că dumneata ești tatăl meu ca să te iau în serios ca un fiu ascultător? Deci dumneata taci din gură!.. și trimite-l la mine pe tactu', iar lecțiile și sperietorile și baubaul amenințător invocat... să le ții la fraierii care te iau în serios... că doar tu ești cristi boss... și firește te-ai simțit ofensat în funcția ta, în numele celor care poftesc, săracii... și au fost stimabilii, iată zici dumneata, oripilați de mesajele din clipurile pe care ei oricând le pot opri, că doar nu sunt decât niște linkuri ce am prezentat, linkuri la filmulețe trecute prin discernământul meu... pe care fariseii iată au constatat ei, de la sine putere că defapt nu există... discernământul de la alții din cap, cică au dedus ei... ori că e evidentă, lipsa lui... nu ți-e rușine obrazului?

Păi dragul meu „prieten” prefăcut, nu cumva ești din nou pierdut în spațiu, printre propriile tale nemulțumiri halucinogene, gonflate?

„Primul care nu a poftit să arunce primul cu piatra în bubulina trândafila!”

Iar tu stimabile electron nemulțumit și mânios care vrea să pună pe alții la respect, ți-am mai zis: trimite-l la mine pe tactu!.. că tot așa o să-i zic și lui!

Iar cu discernământul, s-ar putea să ai nevoie de ceva reamintiri ca să-ți aduci aminte de faptele tale și de vorbele tale total deplasate... ca să nu zic stupide... și de mesajele de atenționare... pline de putoareoare revoltată și știutoare.

Auzi la el ce pretenții are stimabilul... boss, cică să fac voia lui și nu pe cea a Domnului. Uimitor deadreptul.

Deci e vorba de tact! Și nu de infarct! Stimable, și hai că te iert de data asta, tot eu, și-ți prezint un link, ai grijă că e pentru oameni mari!

Last edited by vsovivi; 08.12.2010 at 12:28:52.
Reply With Quote