View Single Post
Vechi 08.12.2010, 18:53:55
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
1. Pai de asta se numesc mai lupi imbracati in haine de oi! pai si-ar da toti seama imediat daca ar veni cu oferta pe fata..

2. Sa zica! Este Maicuta Domnului Fecioara? Este Hristos Dumnezeu adevarata din Dumnezeu adevarat? Se cinstesc sfintele Moaste?

3. Este Sfanta Impartasanie Trupul si Samngele Domnului sau este doar o "comemorare"? ia intreaba-l, spune-i Andrei ca omul asta a coborat acum din luna!

4. Ca Pavel a spus ca de vine altul sa ne invete altfel decat ce am primit sa fie anatema! AAA stiu! E un pasaj adaugat de "ei"! !
1. Nu-i adevarat. Faptul ca eu ca ortodox, in lumina civilizatiei, a intelegerii si a cunoasterii prin educatia laica de care ne bucuram in ziua de astazi, vreau sa inteleg mai bine ce-i adevarat(si sunt multe si folositoare) si ce este mit si adaugat in prealabil pentru a manipula cu josnicie tipic evreiasca popoarele este dreptul meu de om garantat de Dumnezeu, nu-i mistocareala a lupilor in blana de oaie si alte analogii prostesti, arhaice si debile-fanatice de genul asta.
Intrebare pentru toti care ar trebui sa concluzioneze cele afirmate mai sus:
Oare de ce numai noi ortodocsii folosim aceste frici ca "cineva cu halva", un mare bau-bau ne submineaza credinta si religia, pe cind ceilalti isi vad de treaba in domeniul iubirii aproapelui poruncita de Hristos, stind mereu cu bratele deschise si cu minecile suflecate?

2. Maicuta?..vrei sa zici Mama lui Hristos, daca este/a fost fecioara sau nu? De unde vrei sa stiu eu omule, sau tu? ca doar nu ai fost acolo, nu esti doctorul Mariei care o fi examinat-o la nastere sau dupa cind se ducea ca orice femeie la controalele ginecologice.

Si chiar daca ar fi acum aici cu noi sau sa fi fost noi atunci cu ea, tot nu am fi stiut deoarece acest lucru este ceva intim, in caz ca nu stiai, si desi HRISTOS ne-a invitat sa-i pipaim ranile, ele erau intr-un loc unde se putea atinge corpul.
Ca urmare Hristos, mintuitorul nostru 3este de acord sa nu credem ceva ce ni se impune de catre cei catine cu bita, si cu vorba aspra, cu tupeu, aroganta, si obligativitate agresiva si deseori violenta, cu injurii si calomnieri nesimtite si de-a dreptul obraznice. Dar, de fapt, la ce te poti astepta de la un fanatic, nu?
Vrei sa-ti pastrezi jobul tau preferat de calugar sau preot, ce-oi fi tu acolo?...pai mai invata crestinismul adevarat, nu pe cel fanatic, din disperare.

3. Din nou, dovedeste-mi scripturistic ca Hristos a spus sa ne hranim cu singele lui(singe-singe, nu vin) si cu carnea lui( nu piine) si ca nu este un simbol...ca ar fi fugit Apostolii care incotro,..cu siguranta!...ca ei de comemorarea pomenirea mortilor au auzit dar de vampirism nu! asta cu siguranta!..doar asa intelge un crestin adevarat Impartasania...ca mincam si bem de la Hristos!(asa cum ar intelege copiii)...nici nu are rost sa mai comentam ca ar fi complet aiurea

4. Da, sunt multe pasaje adaugate din diverse motive. Se observa usor din contradictiile create cu ceea ce spune Hristos.

Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 18:59:50.