Subiect: Trist !
View Single Post
Vechi 08.12.2010, 19:51:16
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darkanian Vezi mesajul
Trist sunt atat de trist. Plang stau si plang dar de ce nu stiu, nu mai pot sa fac nimic de cand sunt trist , nici sa rezolv o problema din relatie , nici sa alin pe cineva daca are vreo problema, stau tacut si sunt foarte trist. Mereu plang cand vine vorba de asa ceva, cand stau la rugaciune sa ma rog nu mai simt nimic doar imi vine sa plang, si nu am linistite. Sunt atat de mult de trist inca ma simt ca un suflet abandonat departe lasat in paragina. Trist si iar trist sunt nimic si nimic nu ma mai simt in stare. Pe Dumnezeu lam suparat fara de numar si desi incerc sa imi pun nadejdea in El nu simt nimic decat tristete. Si daca vrei sa imi spuneti ca nu exista pacat care sa biruiasca Milovistivirea Lui este adevarat si stiu asta. Dar eu sunt trist si iar trist. Plang mereu si sunt trist !
Ești trist și te cred.
Și eu am fost tristă și plangeam oridecateori mă așezam la rugaciune.Nu plangeam cu plansul cel bun,plangeam căci mi se părea ca Dumnezeu m-a părăsit,că nu-mi vor fi iertate păcatele,că nimeni nu mă iubeștecă nu eram bagata in seamă și cate altele pentru care plangeam...

Dar,dacă te spovedești curat și plangi la scaunul spovedanieni(acesta este plansul cel bun),dacă faci ascultare de duhovnic ,îți faci canonul dat și te împărtășești dacă ai dezlegare, nu se poate să nu se schimbe tristețea în bucurie!

Omul care traiește credința ortodoxă este un om fericit iar tristețea nu poate să-l stăpânească decat daca are o suferință psihica care cu ajutorul dragostei celor din jur,cu rugăcunile de la Sfantul Maslu dar și cu ceva tratament se poate ameliora.

Last edited by dorinastoica14; 08.12.2010 at 19:53:22.
Reply With Quote