View Single Post
Vechi 08.06.2007, 13:57:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

-am mai intalnit pe cineva foarte disperat din cauza banilor si datoriilor, ca norocul s-a terminat oarecum fara drame prea mari.

-imi spun parerea mea fara sa-l consideri neaparat sfat...
-ai grija sa nu fi facut la serviciu vre-un lucru negativ, dar pe mama ta o potzi ajuta mai mult rugandu-te pentru ea si nu inapoindu-i suma furata...
-incearca sa te obijnuieshti cu ideea ca s-ar putea sa nu mai ai cum da inapoi nimic la nimeni, si spunele sa te ierte ca asta este situatzia...
-nimeni nu te va ajuta sa obtzii banii respectivi cum nu ne ajuta in general nimeni cu nimic... si chiar daca e vina ta ca din cauza ta s-a intamplat atatea lipsuri, totushi tu ai facut mai multe lucruri bune... chiar si acest mesaj al tau imi spune ca esti o tanara serioasa... deci n-utzi bate capul si lasa sa se intampla asha cum s-o intampla... dar tu ai grija in continuare de mama ta si roag-o sa te ierte pentru lucrurile negative si sa aiba grija si de tine... ???
-iar pe prietena aia a ta n-o invinovatzi si o blama prea tare ca si asha sarmana e vai de ea. Poate te rogi si pentru ea sa nu ajunga rau, s-o ierte ai tai... cam atat. Deci ai foarte multe de facut... ??????

:|:|:|:|:|
Reply With Quote