View Single Post
Vechi 08.12.2010, 20:18:27
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
Frate colaps, reactii nu prea o sa vezi, oamenilor nu le pasa de Maica Domnului si de Dumnezeu nici chiar pe acest site din pacate.. ei intra sa zica ce gandesc ei si vor lauda eventual reclama de la redbull si or sa zica in numar mai mare ca e buna ca exprima libertate de exprimare, bla bla bla si o sa fie mai multe prouri decat contra.. O sa vezi..
E trist, e de plans.. nu ne ramane decat sa plangem si sa ne rugam pentru mila, in halul in care zacem.. Reclama asta denota societatea asta cu 87 % crestini ortodocsi.. pariu ca se va vinde si mai bine redbull dupa asta! asa ca .. ce sa zic? razboiul e pierdut dinainte de aparitia reclamei.. de asta a si aparut.. ca daca nu era asa nu inraznea sa apara, intelegi?
In ziua de azi le poti smulge peHristos de la gat si sa-L calci in picioare in fata lor! Vorbeste-le de malluri despre bani, despre niveluri de trai, despre "Ce parare" au ei despre toate.. si o sa-i intereseze PE TOTI!! am sa fac si eu cateva threaduri interesante , o sa vezi niste lucruri ca iti vine sa te duci..
Doamne miluieste!
Ecclesiastul 1:14 - „M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare și iată: totul este deșertăciune și vânare de vânt.”

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote