Si cu mama ta dai dovada de aceasi agresivitate asa cum o faci cu userii de pe forum?Atunci chiar e trist...si ingrijorator.
Ti-am spus mai demult ca ceea ce uram in ceilalti este ceea ce uram in noi insine...
Acuzi pe altii de viclenie si falsitate,timp in care,in numele rugaciunii si iubirii pentru un frate al tau deschizi un topic pe care sa il poti incolti si sa instingi impotriva lui,de fapt.Oare asta nu se numeste tot viclenie Gheron?
Ce faci tu pe acest topic se cheama atac la persoana si din cate imi aduc aminte este interzis asa ceva pe forum!
Este dreptul fiecaruia sa gandeasca ce doreste,iar a fi crestin nu inseamna sa ai ochelari de cal,sa nu iti pui intrebari,sa nu cauti raspunsuri,Dumnezeu a dat omului libertatea de alegere,in marea Sa iubire,insa multora le este greu sa inteleaga asta si sa isi respecte semenii.
Eu nu am de ce sa ii iau apararea lui Andrei,nu facem parte din nici o conspiratie cladita impotriva ta si chiar nu ii impartasesc toate opiniile,insa il respect pentru libertatea in gandire si faptul ca are curajul sa se exprime deschis,iar din cate imi aduc aminte acesta este dreptul fiecarui cetatean liber.
Descarcarile tale de furie oarba sunt departe de a avea vreo legatura cu crestinismul,ci mai degraba cu niste probleme personale de ordin interior,iar acolo in adancul sufletului tau stii asta...
Sper ca adminul sa sesiseze acest topic si sa il stearga,pentru ca macar acum in post avem nevoie de liniste si rugaciune.
Dumnezeu sa iti lumineze sufletul si mintea!
|