View Single Post
Vechi 08.12.2010, 21:37:35
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit @ GheronIosif

Si eu am fost indignata de multe ori de hulele lui. Si am cerut banarea dupa ce o hulise pe Maica Domnului, dupa ce a contestat minunile savasrsite de Hristos (adica nu se incurca cu minunile sfintilor, chiar mersul pe apa a lui Hristos l-a contestat.. si altele), adevarul Bibliei etc.

Sincer iti spun, nu inteleg demersul acesta cu sa ne rugam pentru el. O vreme (mai demult) m-am rugat si eu si l-am pus si la biserica.. dar apoi am inteles ca-mi pierd timpul.
Dar nu pot eu sa ma rog pentru cei care chiar au nevoie de rugaciuni?
Sunt atatia oameni bolnavi sau suferinzi, chiar pe acest forum mai vine cate cineva si spune ca trece printr-o perioada grea.. Sa ne rugam pentru aceia.
Hristos a venit pentru pacatosi. Ce treaba avem sa-i tragem pe drepti de maneca?

Ca daca omul nu are nevoie de Hristos, de ce sa-l fortam noi?
Cum spunea parintele Rafail Noica: faca-se voia mea este iadul. Lasa-l sa-si faca voia. Nici macar Dumnezeu nu-i limiteaza libertatea in nici un fel.

Plus ca diferenta dintre Andrei si altii este doar una: el are curajul sa spuna ce crede (in fine, nu e curaj, e tupeu, de fapt). Dar sa stii ca multi gandesc ca el. Uite si tu cati il citeaza, cati spun ca-l apreciaza pentru "inteligenta" etc.
Daca-l "prigonim", maine,poimaine isi mai face si o secta, omul, ca vad ca adepti nu lipsesc .

Lasa-l ca-ti pierzi linistea.