Să zicem să se coboare foc?
Citat:
În prealabil postat de codana : salut,tuturor
Citat:
Citat:
În prealabil postat de anaana71
am primi pe mail "Cuvantul Domnului pentru Romani" de la noul ierusalim.... pana unde ajunge tampenia, manipularea, nesimtirea, meschinaria, minciuna, smintirea, josnicia, perfidia, micimea???????????? ma scoate din sarite orice forma de agresare din partea sectarilor, si tot enervandu-ma, mi-am dat seama ca astea-s ispite, ca diavolul atat asteapta, sa te enervezi, sa te manii, sa-ti sara tandara, sa faci ceva rau.....
Domnilor de la noul ierusalim, cand mai luati contactul cu "Dumnezeu" poate il rugati sa aibe un Cuvant si pentru voi sectarii, rugati-L, implorati-L sa va ierte, sa va arate calea, sa va smulga din mainile diavolului.
ati primit si voi (ortodoxi) pe mailuri genul acesta de mesaje?
Doamne Isuse Hristoase, fiu lui Dumnezeu, miluieste pe noi pacatosii!
Doamne ajuta!
|
domnilor si doamnelor
frati si surori
noul ierusalim, coboara din ceruri,nu credeti ca ar trebui sa terminati cu aceste mesaje???pucioasa cu ale lor,ceilalti cu ale lor,iar ierusalimul nu iaste la pucioasa.parerea me,hac,zac io,in mare nemernicia me.
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Citat:
În prealabil postat de codana
domnilor si doamnelor
frati si surori
noul ierusalim, coboara din ceruri,nu credeti ca ar trebui sa terminati cu aceste mesaje???pucioasa cu ale lor,ceilalti cu ale lor,iar ierusalimul nu iaste la pucioasa.parerea me,hac,zac io,in mare nemernicia me.
|
Da' unde iaste monsher? Că doar n-o fi în capul tău... nu-i așa? Marcelică dragă, cap de rumeguș... fiindcă capul tău e, pare-se apțiguit cu ceva drincăleală și dacă nu știe că e cherchelit, mă întreb cum de știe el sărăcuțul căpușor că nu e acolo unde defapt chiar e ci e altundeva?
Deci ieși la tablă și prezintă unde iaste Noul Ierusalim stimabile coleguleule?.. care zici că iată că alții e ăia beții și nu tu care ai aterizat aici exact ca muscoiul în bere... clocită firește de cloșca cu puii de aur... și după ce ai servit-o bolborosind ceva de neînțeles, cum că ai vrea ceva, ne pui la respect că cică noi ar trebui să terminăm... cu aceste mesaje...
Păi nu sunt către tine drăguță... ci mesajele sunt de la Noul Ierusalim către Vechiul Ierusalim... nu știu dacă mă poți urmării dar știu că pricepi ce vreau să zic, carevasăzică, monsher, iar unde e vechiul Ierusalim, nu ca și urbe ci așa în genere vorbind... asta nu se mai puate... ști exact.
|
''-Să zicem să se coboare foc peste ei, că nu ne-au primit? Căci Tu ne-ai trimis!
-Au doară voi nu știți ai cărui Duh sunteți și Cine grăiește și va grăi în voi în ziua aceea? Lăsa-ți-i! Că de nu s-ar fi făcut în ei toate minunile acestea, ei n-ar avea păcat, dar acum au văzut și au auzit și tot nu s-au pocăit, și mai ușor le va fi Sodomei și Gomorei și chiar niniviteii și cei de la miazăzi se vor ridica la judecată cu poporul acest viclean și desfrânat căci ei s-au pocăit la semnul lui Iona și au venit de la capătul pământului ca să audă Înțelepciunea lui Solomon, și de aceea desfrânatele și tâlharii vor intra în Împărăție înaintea lor căci au ascultat și au crezut că Tatăl M-a trimis iarăși la voi, dar aceștia dacă nu v-au primit, lăsați-i și scuturați-vă de pe voi toate reply-urile nemulțumite și acuzațiile de sectă și erezii și toate minciunile și hulele lor, scuturați tot praful și pulberea și pleava de pe hainele voastre și de pe picioare și sandale și încălțări ca să le fie lor drept mărturie pentru ziua aceia... mare care o să vină...''
Așa ceva ar fi răspuns Domnul ca nu cumva să smulgă cineva neghina, căci până la sfârșit neghina și grâul vor locui împreună pe pământ, dar nu și în inimile voastre, ci de acolo scoate-ți afară toată neghina, deci lăsați-i ca nu cumva smulgând cineva neghina să distrugă sau să smulgă și grâul, care este prețios și scump înaintea Domnului oricât ar fi de mic... căci grul are preț dar negina este fără de preț și îngerii vor fi cei ce o vor arunca afară ca să fie călcată în picioare de oameni, căci dacă sarea și-a pierdut gustul, nu mai rămâne nimic pentru ea ca să-l recapete... căci a devenit amară și fără gust. De aceea nu voi mai mânca din mâinile lor pâne nu vor zice: ''Binecuvântat este Cel ce vine și iar vine în numele Domnului. Amin.Amin.Amin.''
Deci am parafrazat după Domnul fiindcă tre' să spun, tre' să spun!
(Și dacă te-am ''botezat'' Marcelică dragă, cap de rumeguș, e vina lui Toma, iar dacă am zis că ești beat stimată domnișoară codană este pentru că ai făcut hac, de la alcool că doar nu de la hacker, și firește că primesc mesajele astea toți cei la care ele sunt trimise, inclusiv orcine din BOR, căci ele vin de la DUMNEZEU și nu de la om)
Last edited by vsovivi; 09.12.2010 at 10:28:55.
|