View Single Post
Vechi 09.12.2010, 14:46:15
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Nu știu de astea... ori de astea, ori de astea, ori de astea, nu știu... de astea... spirtiritiste.

...decât vine unda:
Citat:
Cîntecul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă. Ce artă? Păi artă marțială și joială... firește.)

și... placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”
Că eu atâta știu... și nu știu... ce mă fac cu tine.

Păi ''draga'' mea dușmancă, cine să își amintească cel mai bine sensurile și înțelesurile pe care i le-a trasat Domnul... dacă nu proorocii Lui?

Și așa este de la Domnul, când domnul cere pentru El copii, abea atunci bărbatul dacă voiește și se hotărăște ca să iubească femeia sa și pe copilul său până la moarte sau în veșnicie, abea atunci e liber să facă copii, e liber de coșmarul răspunderii înaintea Lui Dumnezeu pentru sufletele încredințate lui, căci este sigur abea atunci că nu vor fi lăsați de capul lor gLumii ori că vor fi lepădați prin avort... Altfel bărbatul, fie că e sau nu e căsătorit trebuie să se abțină de la a avea relații cu vre-o parteneră...

deci sigur ''așa este de la Domnul!''. Amin.

și astfel unda vine, prin pământ, prin iarbă verde, prin văzduh, mai ceva ca prin internet.

Last edited by vsovivi; 09.12.2010 at 15:16:34.