View Single Post
Vechi 09.12.2010, 19:47:41
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanaz Vezi mesajul
Buna ziua,
ma numesc Ioana, am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani.
Eu si sotul meu ne-am dori un copilas dar am si eu o nedumerire.
Din cauza lucrului, sotul meu pleaca de acasa de luni dimineata ora 7, pana sambata seara cateodata si ora 21-22, depinde.
Stiu ca duminica este ziua Domnului si trebuie sa iti aduci aminte de ea si s-o cintesti ca atare. Deci nu e indicat sa faci prostioare... Sambata dupa vecernie incepe ziua urmatoare, deci teoretic e considerata deja duminica...
Oare cum ar fi crestineste sa procedez? Cineva care a discutat cu un duhovnic sau care are o situatie asemanatoare il rog sa ma sfatuiasca.
Va multumesc!
Okay, nu am citit toata conversatia, mai mult prima pagina a topicului. Imi cer scuze.

Draga Ioana,
Ai 27 de anisori, varsta la care ar trebui sa-ti dai seama ca sa faci un copil nu coincide cu "a face prostioare". Daca nu ai inteles lucrul asta inca, mai bine nu-l mai fa, ca apoi ai sa ne intrebi daca-l poti alapta duminica (sa nu cumva sa fie imoral).
Pai cum mai spunea cineva, cauti un fel de "mersul trenurilor" pentru a face un copil? Si copilul ala e 'programat'? "Azi facem un copil." Pai un copil n-ar trebui facut din dragoste, atunci cand simtiti voi ca e bine? Un copil ar trebui sa fie rezultatul iubirii voastre si nu "o programare".

Citat:
În prealabil postat de Alexa_Dinca Vezi mesajul
De asemenea este permis in zilele de luni, marti (pana in ora 24), joi (pana in ora 24) in care nu sunt sarbatori. (asa stiu de la duhovnicul meu, caci si eu am avut aceste nelamuriri)
Si daca dureaza putin dupa 24 in zilele mentioneaza, actul se va intrerupe brusc si fara drept de apel.
Hai sa fim seriosi, parca ar fi programul de lucru al unui magazin.

Citat:
În prealabil postat de Alexa_Dinca Vezi mesajul
Spre seara (dupa ora 17) este permisa impreunarea intre soti in vederea conceperii unui prunc.
Cata formalitate.
"Azi la ora X facem un copil". E normal?

Last edited by Rearbottoms; 09.12.2010 at 20:05:13.
Reply With Quote