View Single Post
Vechi 09.12.2010, 19:51:30
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Stii ce cred eu?
Ca nu te-ai impacat in sinele tau cu pierderea suferita.
Daca te poti desprinde de gandurile de protectie a celorlalte lucruri si vei reusi sa oferi binecuvantarea ta celor ce ti-au facut paguba, vei castiga mult mai mult decat ai pierdut!
In definitiv, daca au ajuns sa ia lucrurile altuia, inseamna ca au avut intr-adevar nevoie de ele!

(Mie mi-au luat in vara lui 2005 toate oalele si cratitele pe care le-au vazut la lumina lunii - probabil. O singura oala, cea mai mica si mai amarata mi-a ramas.

A doua zi dis-de-dimineata, ia de unde nu-i ibricul de cafea; cred ca l-am cautat vreun sfert de ora pana sa realizez ca nu mai este. De fapt, atunci am facut cafeaua in oala aceea mica care a scapat uitata.

Cui povesteam, vedeam ca il bufneste rasul. Mie insa nu prea mi-a venit a rade vreo doua-trei zile.
Insa mai suparata era mama soacra, Dumnezeu s-o ierte! ca nu vreau sa fac plangere la politie. Sa spun ce? Ca mi-au furat oalele si cratitele si robotul si ce-au mai gasit pe-acolo, inclusiv mancarea din frigider?

Presupunand prin absurd ca vor gasi hotii si-mi voi recupera bunurile, cum voi mai putea eu gati in vasele acelea?
Trebuie sa-ti spun ca singur gandul asta a fost cel care m-a facut sa le doresc tot binele hotilor mei.
A, si gandul ca pot sa-mi schimb vesela, s-o innoiesc cu totul, chiar daca pe rand.

Stii oare ca la scurt timp dupa asta intamplare aveam sa fac cea mai buna schimbare - dpdv profesional - din viata mea de pana atunci? Practic, primisem de la Domnul nu doar ceea ce pierdusem, ci inzecit ! )
Reply With Quote