View Single Post
Vechi 08.06.2007, 19:28:11
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Mirean:cool:,spune-mi tu punctele tale de vedere si opiniile tale ca nu ti le cunosc deloc,nu ti le-am citit nicaieri, vis-a vis de ac.subiect Sfantul Maslu,ce intelegi tu prin Sfantul Maslu,tu;) care esti cu mult prea destept;),cu un coeficient de inteligenta cu mult peste medie???,ca vreau sa invat si eu de la tine,dar vezi sa nu dai copy/paste,caci vreau sa cunosc vederile tale originale si unice,in ceea ce priveste ac.Topic ca nu ti le cunosc chiar absolut deloc,dar te rog eu frumos sa nu te consulti cu Odin,ci gandeste cu capul tau,hoops,ti-am dat o idee,mai bine taceam ca filosoafa ma faceam;).Multumesc anticipat pt.intelegere si pt.explicatii,dar nu uita deci,sa nu dai copy-paste,te rog foarte frumos,invata-ma si pe mine,cea nepriceputa,caci VREAU SA INVAT,DAR NUMAI SI NUMAI DE LA TINE,nu de la altcineva,in ac.moment!!!
Sebastiana, e suficiente sa citesti postarile mele anterioare! Mi-am spus parerea clar si argumentat in multe chestiuni.
Cat despre sfaturile de la Odin...parerile mele coincid cu cele ale lui Odin, nu de alte dar consider ca este ancorat "sanatos" in Ortodoxie.
Sa stii ca forumul asta nu-i pentru concursuri de "cine stie mai multe" sau "cine inchide cui gura" (cum spunea Cozia) sau de "originalitate religioasa", si nici loc de exprimare a frustrarilor.
Am postat unde chiar am crezut ca am ceva de spus!
Apoi, de la mine nu ai ce invata soro: te-am trimis intotdeauna la invatatura Bisericii, la ascultarea de ierarhi, la pareri oficiale desprea anumite subiecte (nu ce trece prin cap unor "luminati" ai momentului)! Asta e calea pe care ti-o recomand!
Reply With Quote