View Single Post
Vechi 10.12.2010, 01:33:35
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Hoti pe mana cu politistii!

Acum 12 ani, am facut un lung pelerinaj pe Valea Oltului. Am ajuns la Man.Cernica unde fiind o zi insorita am stat toata ziua la slujbe, sf.Maslu, am cumparat carti, iconite, mir ...
Cand ne-am intors la masina ce o parcasem in fata manastirii, de fapt in statia de masini din cartierul Pantelimon, ne-am trezit cu portbagajul ridicat si din 4 sacose am ramas doar cu una (noi de fapt eram in drum spre litoral ).
Am reclamat furtul la politie, am fost asigurati ca s-au mai intamplat asemenea cazuri dar ca nimeni nu si-a primit bagajul inapoi. Am lasat numarul de telefon si plangand am plecat spre litoral. Trebuie sa prezizez ca in acea zi se intra in postul Adormirii Maicii Domnului, iar eu cu fiica mea eram novice in ale credintei si ne ziceam ca nu vom putea tine postul la mare.
Dupa ce am fost furati, pe drum spre Constanta, plangeam amandoua si ne rugam la Sf.Mina, sa ne ajute sa ne primim bagajele, am promis ca vom tine postul, ca vom fi cuminti...si mare ne-a fost mirarea cand intram in Constanta, suna telefonul prin care eram anuntati ca ni s-au gasit bagajele. Ne-am intors la Bucuresti, ni s-a propus sa renuntam la plangerea facuta, sacosele erau rupte si ne lipseau lucrurile care erau noi, cu eticheta, pe care sunt convinsa ca ni le-au luat politistii, nu hotii. In bagaje aveam multe carti sfinte, agheazma, nafura si ulei sfintit. Am realizat ca hotii erau pe mana cu politistii din Pantelimon si am multumit sf.Mina de ajutor. Am tinut postul la mare si ne-am atasat si mai tare de bunul Dumnezeu! Cred in justitia divina si sunt convinsa ca fiecare plateste cand greseste!

Last edited by icamilin; 10.12.2010 at 01:37:45.
Reply With Quote