Subiect: nelamurire
View Single Post
Vechi 10.12.2010, 16:23:55
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Motiv de divort nu avem, decat nepotrivire de caracter.Par. duhovnic(PAR.iOANICHIE de la Frasinei) imi spune ca e mai bine pt mine ca a plecat pt ca oricum nu ma iubit si a cautat sa scape de mine.Boala mea va fi de toata viata, iar par.Ioanichie si-o asuma alaturi de mine sub toate aspectele.Greu imi este mie pt ca trebuie sa raman singura toata viata sau calugarita.O a doua casatorie nu este posibila conform canoanelor.
Imi cer iertare si poate ca ar fi fost mai indicat sa nu ma bag. Ceva totusi nu inteleg. Indiscutabil, tu ai fi avut nevoie de umarul unui barbat pentru boala pe care-o ai. Ceva s-a intamplat daca a luat o astfel de decizie.
La "nepotrivire de caracter" speculatiile pot fi facute in orice directie. Cert este ca voi doi nu va puteti intelege, iar asta nu cred ca i se poate reprosa doar lui.

Citat:
IPS Gherasim nu-l intereseaza, nu mai primeste audiente decat numai pe cine vrea.
Aici spui un lucru grav care nu-ti face deloc cinste. Din pacate!

Citat:
Si in plus parintele duhovnic mi-a spus ca dragoste cu de-a sila nu se poate.
Eu cred ca mai bine decat parintele duhovnic nu cunoaste nimeni adevarul, si din cate inteleg, el este echidistant!
Din toata nenorocirea asta, cel mai grav este faptul ca tu ai de dus o boala cumplita. Altfel, asa este: dragoste cu de-a sila nu se poate, iar daca voi nu v-ati inteles nici din primii ani de casnicie... ma intreb ce a stat la baza deciziei de a va uni destinele? De obicei minciuna este pe primul plan al dezbinarii si abia mai apoi orgoliul! Dar... voi stiti cel mai bine ce si cum! In orice caz, parintele tau duhovnic merita un loc prioritar in rugaciunile tale!
Reply With Quote