da, la dna Volga ma refeream cand ziceam de cazul care l-am vazut azi. in subiectul cu sondaje despre ortodoxie (care am vazut ca a fost scos de admin si chiar ma bucur, ca sa nu mai fie citite astfel de jigniri), cineva s-a apucat aduca jigniri la adresa dnei cat si a parintilor si mi s-a parut foarte urat ... si au fost spuse lucruri , dupa parerea mea, intelepte, lucruri spuse fara rautate sau ipocrizie, si chiar daca ar fi fost sa zic niste aberatii, nu avea nimeni dreptul sa jigneasca de parinti.
si nu este singurul caz, de asta am si deschis acest subiect, am observat de mai multe ori situatii asemanatoare. si sunt lucruri care pe altii poate ii jignesc, altii poate nu le baga in seama, ce ar fi mai bine. normal ca pot aparea discutii in contradictoriu pe baza ideilor si parerilor diferite, dar na, consider ca este bine de mentinuta linia respectului.
de aceea, atat aici cat si in viata de zi cu zi, cand ne intalnim cu raspunsuri pline de rautate si ipocrizie, cand stim ca noi tot ceea ce am facut a fost sa ne exprimam parerea, in limita bunului simt, poate e mai bine de ignorat. cu toate ca cel putin pentru mine e mai greu, ca sunt mai sensibila, dar macar incerc sa nu mai pun orice prostie la inima.
PS: tocmai am vazut la PROTV ca postul de tv a fost amendat de CNA pentru difuzarea unei reclame publicitare care aduceau ofense la religie si ca trebuie respectate cultele religioase, ceva de genu (nu pot reproduce exact cum s-a exprimat). deci in concluzie, s-a luat atitudine cu referire la reclama cu red bull si ma bucur.
Last edited by Mirela0110; 10.12.2010 at 21:19:25.
|