View Single Post
Vechi 08.06.2007, 22:46:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Am vazut ca pe acest forum pericolele pentru Biserica sunt identificate, in special, cu "exteriorul" (secte, ecumenism, globalizare, UE etc).

Vreau sa aduc in discutie si pericolele din interior: ignoranta, incultura, "gruparile religioase" din interiorul Bisericii si, nu in ultimul rand, neascultarea fata de ierarhi.

In stilul-mi caracteristicv va rog scrieti argumentat. Eventual fara atacuri la persoana (prietenii stiu de ce...). :D
Va dau un exemplu la care sa meditati putin. Frati de ai nostri de pe acest forum au crezut ca este mai bine sa-si faca propriul forum crestin. Si-au facut forumul, improscind cu noroi acest forum cu bune si relele lui. Nu a fost de ajuns si au inceput sa racoleze membri de aici pentru a se inscrie in noul forum. Cei ce au savirsit asta fapta erau membri de baza aici , dar au decazut in "intuneric"prin tradarea lor. Metodele lor sint cel putin de neinteles pentru un crestin convins !
Reply With Quote