View Single Post
Vechi 08.06.2007, 22:49:02
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Nu am cerut sa sustineti pe nimeni. AM cerut doar sa acceptati ca acesti oameni exista. So ca acesti oameni nu pot fi schimbati, doar pentru ca voi credeti ca sunt schimbati.

Pe parcursul secolelor homosexualii au fost omorati din pricina "credintelor religioase", apoi a urmat holocaustul au fost ucisi pentru ca nu se puteau reproduce (si stim teoria nazista despre eugenie).

AM repetat ca am inteles ca etse un pacat dpdv crestineste, insa cum reacioneaza un crestin la acest lucru "esti caz patologic?", "mi-a greata de tine". acestea sunt extrase de pe acest forum, de pe un forum ortodox si nu inteleg ce a facut homosexualul sau ce am facut pentru a mi se vorbi asa.

acesta este paradoxul pe care nu il inteleg. eu oprobabil nu cunosc calea lui dzeu insa din putinul pe care l-am auzit am inteles ca nu este bine sa jignesti si ca nu acesta este un fundament de credinta.

chiar daca sunt necredincios stiu ca ortodoxia ar trebui sa invete la dragoste nu la ura si intoleranta.

in plus ideile religiase se bat cap in cap cu stiinta pe care unii pur si simplu o ignora.
Reply With Quote