View Single Post
Vechi 11.12.2010, 15:30:02
Maica Domnului Maica Domnului is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

victoria uita-te te rog ce-a facut Iisus, am infiintat un thread tot aici in generalitati,il gasesti usor.
Am intervenit caci se simtea nevoia, am sa spun ce trebuie spus si am sa ma intorc de unde am venit caci zice Psalmistul ferictu barbatul care n-a umblat in calea pacatosilor Si pe scaunul hulitorului nu a sezut.Ca ce are in comun sa stea crestinul cu hulitorii credintei? Stefan Cel mare si Sfant s-a lupatat cu cei care ne atacau credinta,iar Dumnezeu i-a fost alaturi, la fel si Constantin cel mare, Sfantul Imparat crestin.
Dar noi am cazut in plasa ecumenismului, exact ce a vrut diavolul s-a intamplat cu noi si noi astazi stam cu ei laolalta nesinchisiti si nu mai stim ce e acea marturisire.
Sfantul Antonie spune ca in vremurile din urma toti vor innebuni si daca unul nu va innebuni ca ei se vor ridica toti ipotriva lui zicand ca el este nebun! Asa s-a intamplat si cu bietul Gheron.. Gheron daca citesti, eu iti multumesc si iti apreciez jertfa ! Fericiti veti fi cand va vor prigoni pe voi si va vor ocara si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra MINTIND! ..pentru Mine
Caci am vazut ca oamenii mint ici cu nerusinare! gheron nu a jignit pe nimeni! Dar ne-a dat o lectie! Asa cum LUAM FOC are cand cineva se ia de mama noastra ,dupa cum ati si facut caci va iubiti mamele de lut, dar de maica Domnului nu v-ati sinchisit! dar asa cum si pe iisus cautau sas-l prinda in cuvant! asa si voi ati extras fraze din context spunand ca el a jignit-o pe mama femeii! Josnica atitudine!
Oicine a citi a vazut ca era vorba de "cum te simti tu cand cineva o jigneste pe mama ta?"
Cine o iubeste pe Maca Domnului il doare!
Dar ati mintit si i-ati rastalmacit cuvintele si ati tabarat pe el intocmai ca iudeii!
Auncati cu pietre asupra singurului om care a spus adevarul si numai adevarul!
Iar administratia acestui site este de plans!Ia spuneti ceva impotriva forumului, spuneti ca slujesc duhului satanei si ca murdaresc sufletele! si luati-va si de maica Domnului! cu anii puteti sa va luati de maica Domnului nimic nu va vor zice! dar de ei? de afacerea lor? ia sa vedeti ca o sa dispar si eu! Dar adevarul e la Dumnezeu si de acolo nu poate fi sters! sa ne fie rusine, frati crestini, ca nu suntem crestini! Sfantul Gheron Iosif al carui nume il avea el spune chiar aseasra am citit, ca mania ne-a dat-o Domnul sa o folosim impotriva diavolului si a OAMENILOR ERETICI!
femeia careia i-a dat el o lectie, volga i-a spus ca ispita este inaluntrul lui, ca i se pare! si asa i-a raspuns si el" ti se pare , vi se pare fratilor, e in inchipuirea voastra! Cu alte cuvinte" Nu mai tipa tu ca o blasfemiaza pe maica Domnului pe Domnul insusi si pe Sfinti, ca ti se pare, stai linistit! Ce metoda! Si i-a aplicat-o ei! Inte;ligent si frumos! Iar admin l-a banat!? ce e asta oameni buni si crestini care va inchinati la maica Domnului? Ce facem noi aici?Omul asta nu a cerut decat sa condamanam erezia ,sa vada vrajmasul ca mai avem sange crestin in noi!dar nu mai avem! Vremurile sunt aproape si dintre noi cativa doar se vor mantui! Se intrevede si de ce a zis Domnul asta aici limpede!
Reply With Quote