View Single Post
Vechi 13.12.2010, 17:44:58
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 281. Spiritismul se exacerbează din nou la “Noul Ierusalim”- Pucioasa(V)

281. Spiritismul se exacerbează din nou la “Noul Ierusalim”- Pucioasa (V)

Este antologică o întâmplare petrecută cu ocazia uneia dintre ultimele expoziții ale Zidarilor, organizată în combinație cu liderii pucioși. Este vorba de expoziția “Anotimpuri”, deschisă la galeria ANAID pe 25 noiembrie 2004. În afară de exponatele lor artistice, Zidarii pregătiseră și o scenetă, o pantomimă, în care 3-4 “fecioare” aduse de la Pucioasa urmau să mimeze “nașterea din nou a omului”. Îmbrăcate și îmbrobodite de sus până jos în alb, ele trebuiau să plămădească într-o covată un copilaș de lut pe care apoi îl înfășau și îl legănau. Paradoxul a fost că printre “fecioarele” trimise de Mihaela de la Pucioasa se afla și … feblețea ei, Doina D. Pusă în fața faptului împlinit, Victoria Zidaru nu mai contenea să-și verse năduful, de față cu niște apropiați:

- E scandalos! Scandalos! Spuneți și dumneavoastră, nu mai putea Mihaela să mi-o trimită pentru scenetă decât pe Lipanca? Păi aici sunt numai artiști, deci precis mai mult de jumătate știu că Lipanca a fost amanta lui Țăndărică, iar noi o deghizăm acum în “fecioară”! Mi-a și spus cineva care o cunoaște: “Ce faceți dom’le, ați înnebunit de o scoateți pe asta în față? N-ați mai găsit alta? Vreți să vă dați cu firma-n cap?” Dar sunt sigură că Mihaela a trimis-o pe asta intenționat, ca să mă facă de râs și să mă umilească pe mine, că știa că nu pot s-o mai sufăr pe Lipanca de când desfrânata asta începuse să se dea la Marian, la atelier! Uitați-vă bine la ea, prefăcuta asta care acum e îmbrăcată în alb și face pe mironosița!

Duhul cu numele de împrumut “Arhanghelul Mihail” îl invită apoi pe duhul lui nea’Mișu să ia cuvântul și să-i mustre pe defăimătorii liderilor pucioși, iar duhul lui nea’Mișu mărturisește că focul Duhului Sfânt arde în duhul lui (adică în duhul duhului lui nea’Mișu):

Îi este dor păstorului Daniel de grăire cu poporul, și-l las acum să intre, o, Doamne, că dorul celor din cer arde ca focul cel ceresc și mână cerul pe pământ spre lucrare, și așa este dorul păstorului Daniel acum, și ne scoală el la lucrul cuvântului cel de foc, o, Doamne. Amin.
— Da! Focul Duhului Sfânt arde în duhul meu și în cuvântul meu, pe care acum cu foc îl cobor la poporul rămas pe pământ, și care a venit și m-a condus în ziua când m-am alăturat celor din cer, acum un an.(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Duhul lui nea’Mișu pretinde că nu vrea să dea nume pentru defăimătorii liderilor pucioși, dar nu reușește să se abțină până la capăt. Deocamdată însă proferează niște amenințări și-i amenință cu nuiaua, doar-doar îi va speria pe îndrăzneți ca să-și înghită limba:

Grăiesc vouă, celor ce acum v-ați desprins de lângă Domnul și faceți lucrare lăturalnică, dând să dărâmați pe ici, pe colo, pe cei credincioși ai acestei lucrări. […] V-au făcut urâți la suflet și la trup aceste unelte diavolești, iar ceata voastră cade tot mai jos! Vai celui ce râde și batjocorește mersul Domnului și al credincioșilor Lui și al cuvântului Lui! Nu vă spun pe nume, căci sunt îmbrăcat în duhul umilinței în cer, dar va trimite Domnul carte în popor și vă va arăta răzvrătiți și cu lucrare răzvrătitoare pe unde găsiți inimi slabe. Curând, curând vă face Domnul oprirea, căci voi n-ați ascultat să fiți cuminți, iar celui ce nu ascultă îi trebuie nuia.(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Îndată însă apar și precizările. Mai întâi sunt “demascați” copiii săi după trup, care dau să-și plece urechea la răzvrătirea celor dușmănoși și neastâmpărați cu limba lor:

Îi rog din cer pe copiii mei cei după trup, să fie cuminți îi rog. […] Căutați să vă întoarceți mai mult cu fața și cu inima spre cuvântul Domnului, ca să știți tot ce grăiește El în zilele acestea, și nu aplecați urechea la răzvrătirea celor dușmănoși și neastâmpărați cu limba lor! (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Apoi este “demascat” Valerică, finul lui nea’Mișu de la Târgoviște, și îndată Dan de la Gheboieni. Apoi cei din casa Verginicăi, în frunte cu Ionel de la “templu”:

Mă doare, ca și pe pământ mă doare necredința și răutatea și lucrarea cea răzvrătitoare a finului meu de la Târgoviște, o, și mă doare necredința celor de la Gheboieni, hrănită ea de cei ce se cred drepți, drepții cei de la început. Mă doare de goliciunea lor și a fiilor lor, mă doare de statura cea atât de mică, atât de puțină în Domnul a celor ce au rămas în casa trâmbiței Domnului, și care nu iau aminte la strigătul cerului pe urma lor, dându-se ei voinici cu mintea lor, și care aduc rușine în cer pe fața poporului credincios trecut sus în vremea acestei lucrări.(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Apoi este “demascat” Ionică, băiatul lui Toma de la Mănești:

O, mă uit de lângă Domnul la băiatul lui Toma și la lacrima cu usturime a tatălui său, între cei trecuți sus din popor. O, ce viteaz în răutate se dă acest fiu neascultător de cele ce trebuia să facă el pe pământ înaintea Domnului! N-a ascultat de sfaturile care i s-au dat la vreme. A fost îndărătnic și a stat în duhul lui mereu, iar satana l-a făcut acum locaș al său și al hulirii drumului Domnului. O, ce păcat! O, cum să vină el, oare, spre pocăință? Plata pe care și-o adună el acum este grea. Ce va face el dacă va pieri hulind și răzvrătind?(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Liderii pucioși au aflat și ei de pe internet, în sfârșit, ceea ce trebuia să fi știut până acum de la “Domnul” lor: că multe informații care se vehiculează între supușii lor le scapă, deoarece între ucenicii lor se practică de ani de zile o asiduă corespondență secretă, prin bilețele, care nu ajung la urechile “celor de la mijloc”. Singura reacție a “celor de la mijloc” nu poate fi decât clasarea practicii respective drept “păcat”, pentru ca supușii lor să se înfricoșeze și să renunțe odată și odată la ea:

“O, copii care-Mi purtați venirea, aduceți-vă aminte, tată, că Eu am spus că tot ceea ce dă acest popor să nu știți voi de la mijloc, ajunge la Mine cu păcat, și iată, a fost adevărat ce-am spus, și tot cuvântul Meu se adeverește așa cum a fost rostit, și este adevărată lucrarea cuvântului Meu cea purtată cu voi pe masa poporului sfințit. Cei ce se ascund de voi ca să nu știți voi lucrarea lor, aduc aceia încercări și dureri pe calea Mea cu voi, dar Eu sunt Cel ce trec cu voi prin toate și singuri nu vă las.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010)

Duhurile pucioșești și-au luat nume de sfinți și s-au prins în horă nevăzută și au vorbit pe rând din văzduhul Pucioasei.