View Single Post
Vechi 13.12.2010, 18:33:54
Sipos Daniel Sipos Daniel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.12.2010
Thumbs up Minunea din casa noastra

As vrea sa spun si eu minunea care sa savarsit in casa noastra intr-un moment foarte greu din viata noastra .M-am imbolnavit de curand de o boala cumplita leucemie,care ne-a adus cu picioarele pe pamant, am inceput sa ne rugam la Dumnezeu,si la Sf Treime , la Sfinti in special Sfantului Nectarie care nu a intarziat sa isi arate bunatatea si grabnicul ajutor ,boala intrand in remisie de la primul tratament, eu ma simt bine . Intr-o seara am simtit prezenta Sfantului Nectarie prin cartea rosie cu viata ,minunile,acatistul Sfantului aceasta a inceput sa emane un miros extraordinar de mir , am inceput sa mirosim tote cartile de rugaciuni pe care le aveam in preajma si am realizat ca mirosul vine doar de la icoana de pe coperta cartii de rugaciuni, un miros extraordinar de frumos.Ai multumesc Sfantului ca si-a aratat prezenta in casa noastra si o sa continuam sa ne rugam neincetat lui Dumnezeu si Sfintilor sa iesim din momentele ecestea grele,ai sfatuiesc pe toti ceia ce vor sa ai ceara ajutor Sf Nectarie sa o faca fara sa ezite pentru ca Sf ajuta pe oricine ai cere ajutorul.
Doamne ajuta !
Reply With Quote