View Single Post
Vechi 13.12.2010, 19:59:45
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Am o veste trista si nu stiu unde s-o pun. Am ales acest loc fiindca este cel mai delicat pe care-l am la indemana.

La inceputul postului, Dumnezeu a vrut sa ajung la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus impreuna cu sotia fratelui meu care ne este si nasa de cununie si care locuieste in Brasov. Astazi m-a sunat fratele si m-a anuntat ca este in coma de trei zile. De 10 ani se lupta cu un cancer si care in ultimul timp s-a complicat. Vineri tocmai se externase si parea ca e ceva mai bine, dar in aceeasi noapte, lucrurile s-au complicat.

Pentru cei care inteleg ce inseamna o rugaciune pentru sufletul unui strain, m-as bucura daca a-ti pomeni-o alaturi de ceilalti. O cheama Aurelia.
Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

Mai jos, o fotografie cu ea si baietii mei, facuta inainte de inceperea postului la Sambata de Sus.
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru Care ne-ai invatat a ne ruga unii pentru altii ca asa vom implini legea Ta si vom fi vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si usureaza suferinta roabei Tale, Aurelia care se afla in patul durerii.Asa cum, odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul ce zacea in boala de 38 de ani,Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica cananeencei, numai cu cuvantul, pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intrutot milostivule Stapane, insufla-i si roabei Tale, Aurelia, aceeasi putere de credinta.Iarta-i ei, Bunule Doamne, pacatele ca nu se simte vrednica sa ridice ochii catre Tine sa cerseasca indurarea Ta.Primeste, Doamne, rugaciunea celor dragi ai roabei Tale si o intareste pe ea ca Tu esti doctorul sufletelor ale trupurilor tuturor, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si Bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.