Subiect: Pacatul
View Single Post
Vechi 10.06.2007, 12:07:41
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
si sa le dea sanatate tuturor celor care au incercat sa rupa oasele homosexualilor. vor exista parade probabil pana cand va inceta acest sentiment de scarba. pana cand bunii crestini ortodocsi vor invata de la homosexuali sa isi iubeasca aproapele. se pare ca biblia si biserica a esuata sa faca asta, poate vor reusi acesti "bolnavi pshici, animale, bolnavi sufleteste, invertiti, satanici, creaturi cazute in pacat" sa ii invete pe iubiti si adorati buni crestin un pic de buna cuviinta.

este curios cum aceste panarame aveau lozinci de iubire si toleranta in timp ce grupul noua dreapta legionaro - ortodox aveau niste lozinci de ura.

daca martuiesc in public ca il iubesc pe dzeu atunci cu siguranta pot sa urasc legitim si in gura mare pe oricine pentru sufletul meu este oricum salvat?
Nici un crestin nu incurajeaza violenta... Ceea ce trebuie insa sa intelegi tu, romandragut, este ca NU POTI SA MA OBLIGI SA TE ACCEPT - si de fapt, nu pe tine, ci homosexualitatea. Adica, tu vrei ca intreaga societatea sa considere homosexualitatea o normalitate. Lucrul asta nu este posibil, din simplu motiv ca nu este o normalitate. Trebuie sa faci distinctie intre etica si morala. Deosebirea esentiala este ca moralitatea are baze divine... Etica este un `trend` al unei anumite societati intr-o anumita perioada. Etic, homosexualitatea poate fi privita de o societate (mai devreme sau mai tarziu) drept normalitate. Moral, niciodata. De ce? Pt. ca Biserica nu este o societate... Biserica este Imparatia. Nu poti sa ceri aici ca homosexualitatea sa fie normalitate. Asta este. In momentul cand ai ales sa stai cu fundul intors, te-ai rupt de de aceasta Biserica. Ea te asteapta, te primeste... insa nu asa cum vrei tu, ci asa cum vrea ea... Daca nu poti, nu vrei, asta e... Nu incerca insa sa IMPUI acolo unde asa ceva nu este dorit. Asuma-ti responsabilitatea deciziei... Esti homosexual, esti rupt de normalitatea Bisericii... Asta este... Nu veni la mine si incerca sa ma convingi sa imi schimb notiunea de normalitate... Respecte-mi decizia.... Am dreptul asta, nu? Sunt liber sa consider homosexualitatea o imporalitate... Tu vrei sa ma faci sa zic ca nopatea e zi, in virtutea iubirii aproapelui... ca nu cumva sa nu il supar, ofensez etc.

Fii `barbat` (:p) si asuma-ti responsabilitatea... Vorba aia: `Si cu s**a in c*r, si cu sufletul in rai`... Asta e.. ori una, ori alta... Decizia este a ta (nu a mea).
Reply With Quote