As vrea sa va spun si eu in cateva randuri puterea rugaciunii si in special a rugaciunii colective.am cerut ajutorul prietenilor mei si aici pe acest forum dar si pe altul.
Trebuie sa incep a povestii ca pe 30 noiembrie de Sf Andrei am ajuns cu tata la spitalul Militar ptr ca se simtea rau de ceva timp.Fusese internat la spitalul CFR din Ploiesti dar starea lui de altera pe zi ce trecea.In fine,Dumnezeu a randuit sa ajung cu el de Sf Andrei.Cand am ajuns la un doctor pe care il cunosteam si a avut amabilitatea sa il primesca trebuie sa ma credeti ca l-au bagat direct in sala de stabilizare UPU apoi in terapie intensiva.Doctora de la urgente imi spunea ca starea lui este f f grava,avea o valore a ptasiului de 8 si maxim trebia 4 ceea ce putea duce in orice moment la un atac de cord.Avea un diabet f mare si pe fondul diabetului si o boala renala grava cu uree si creatinina f marite la valori care necesita dializa.Verdictul medicului de urgenta a fost f rezervat.La un moment dat a iesit si mi-a spus sa ma duc in prima biserica,sa ma rog si sa aprind lumanari la vii.Nu m-au lasat sa fc un pas in terapie intensiva nici macar nu mi-au spus ca as fi avut dreptul la orele de vizita seara intre orele 6 si 7.Dar nu mai conteaza,m-am suit in masina si in drum spre Ploiesti m-am oprit la Manastirea Ghighiu,la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si am ramas acolo mult timp.Nu pot sa va spun ca nu am dormit o secunda,parca asteptam sa sune telefonul de la spital sa imi spuna ca a murit.Am venit acasa si am cerut ajutor in rugaciune prietenilor.A fost in stare critica 4 zile,apoi l-au mutat pe sectie iar de Sf Nicolae l-am adus acasa.Toate analizele la iesire erau in limitele normale iar dupa 3 sedinte cu terapeutul tata merge.Merge mai greu,insotit,cu cadru,dar MERGE.Ptr mine a fost o MINUNE dumnezeiasca ca nu a murit in ziua aceia si puterea rugaciunii colective mi-a intarit si mai mult credinta.Doamne Ajuta! si le multumesc tuturor de pe acest forum care au fost alaturi de mine si de tatal meu Constantin.
|