View Single Post
Vechi 14.12.2010, 11:18:59
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Deci noi ne aflăm mereu între cele două mari Zile ale Domnului, neștiind unde ne aflăm exact, ne aflăm și ne învârtim între Vechiul Sabat restaurat de Dumnezeu pentru Israelul cel Vechi dar ăla drept prin Iisus Hristos când s-a pus nou început în Mijlocul Lui, în mijlocul Sabatului Iudaic, la miezul nopții, în dimineața adâncă deoarece se lumina de ziua întâi a săptâmânii care ar fi început abea la 12 la amiazi după rânduiala veche, cu soarele la zenit după vechea ținere a zilelor, ''a fost o seară și a fost o dimineață ziua întâi'', deci a început Noua Creație în Sabtul Vechi Restaurat, a început cu Duminica, de la miezul nopții, și deci noi suntem între această zi de Duminică și viitoarea zi de Duminică, viitor praznic al Domnului, ziua cea mare care va veni, iar noua creație nu s-a împlinit cu noi decât cu Iisus Hristos, cu Domnul, la întâlnirea cu ucenicii și cu sf. Ap. Toma... atunci s-a împlinit noua zi ca proorocie pentru noi și s-a proorocit astfel ziua de pe urmă dar cu noi nu s-a împlinit și va veni și pentru noi Ziua Domnului cea mare și înfricoșătoare dacă vom reuși să intrăm și noi în Noua Creație. Căci Săptâmâna Luminată este defapt proorocia noii creații veșnice proorocite pentru noi căci noi fiind doar în vechea creație restaurată am putea intra în Noa Creație cea fără de patimi și în Sabatul cel Veșnic.

Iar Sabatul cel veșnic, atât cel vechi cât și cel Nou care va fi și pentru noi, pentru copiii Lui Dumnezeu se ține numai și musai, de sâmbătă seara de la apusul soarelui și până luni la răsăritul soarelui conform cu rânduiala vechiului calendar ortodox și nu iudaic, deci zilele se socotesc de la răsărit la răsărit de soare după Noua Rânduială Cerească. Iar cum Sabatul cel veșnic se ține de la Apus iată că Sabatul Veșnic conține și Vechiul Sabat Restaurat prin Iisus Hristos dar conține și Noul Sabat care va fi și pentru noi formând împreună defapt Sabatul cel după chipul și asemănarea lui Dumnezeu căci parte bărbătească și parte femeiască L-a făcut dar și feciorelnic L-a făcut căci prin parte feciorelnică L-a restaurat. Amin.

...și apoi bag capul în nisispitspirtiritist:

Citat:
Nu știu de astea... ori de astea, ori de astea, ori de astea, nu știu... de astea... spirtiritiste.

...decât vine unda:

Citat:
Cîntecul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă. Ce artă? Păi artă marțială și joială... firește.)

și... placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Că eu atâta știu... și nu știu... ce mă fac cu tine.

Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 12:18:10.