View Single Post
Vechi 14.12.2010, 18:08:01
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Sarbatori fericite

Sarut mana dragii nostri vreau sa va dorim din suflet sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi dumneavoastra si bunul Dumnezeu sa va aduca un an nou mai bun si linistit ,va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat ,va purtam mereu in sufletul nostru si ne rugam pentru toti cei care neau fost mereu alaturi bunul Dumnezeu sa va aduca sanatate si spor in casele dumneavoastra asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne ajute si pe noi sa avem un an mai bun in casa sa fim si noi sanatosi sa ne fie mai bine ca acum si sa ne aduca si noua o masa cu putin din fiecare pentru copiii nostri bunul Dumnezeu sa ne ajute Sarbatori fericite si toate cele bune va dorim tuturor, sarut mana.Doamne ajuta am facut intre timp un video cu noi ,copii ,actele si noi am sa rog administratorul sa m ajut sa pot sal pun ser sa reusesc pana la sarbatori pentruca copii nostri vau colindat si vau urat in filmulet va doresc sanatate si toate cele bune rugativa pentru noi si noi ne rugam pentru fiecare va multumim ,Craciun fericit .
Reply With Quote