View Single Post
Vechi 14.12.2010, 19:04:57
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Belphegor Vezi mesajul
Nu mi-i lasa pe aia moderni caci ii ascult pe cei clasici.Daca Ozzy ala analfabet iti schimba sufletul atunci esti naivul naivilor.Asa si ceilalti pentru ca s-au drogat sunt cu Satana?Atunci stimate domn,sa nu il mai citim pe Eminescu,pe Eliade ,sa nu mai vedem un Van Gogh si asta pentru ca acestia utilizau droguri.
Mă bucură să văd o reacție de respingere vis-a-vis de Ozzy Osborne. Nu mi-a schimbat acest individ sufletul. Nici măcar Freddy Mercury (Queen). Dar, sincer, am încercat să-mi reprim disponibilitatea față de muzica rock, oamenii din preajma ei sunt departe de a afirma vreo valoare autentică (e drept că, încă, mai cred că unii ar putea să fie. E o slăbiciune a mea: am ascultat ceva timp cu drag acest tip de muzică. D'aia, nu iau piatra!).

NU știu cât a băut sau câte droguri a luat Eminescu, Eliade sau van Gogh, dar sigur e că nu ei îmi sunt model întru credință. Și oricum, nu cred că ai vrea să auzi părerea mea despre anumite personalități "culturale". E de rău...

P.S. Nu toți cei care se droghează sunt cu satana, îi pot favoriza, însă, hegemonia asupra vieții lor.

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 14.12.2010 at 19:09:33.