14.12.2010, 20:09:38
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
ADEVARUL l-am aflat acuma in luna octombrie de la fatza locului ,de la ghidul grec din biserica si este urmatorul....fiind aproape de mare ,manastirea era atacata de pirati si maicile erau necinstite de acestia si de aceea s-au rugat Maicii Domnului sa fie aparate ,iar Maica Domnului le-a trimis serpii veninosi care i-au ucis pe atacatori si cei care au scapat cu viata ..piratii ..s-au calugarit.Apoi acesti serpi trimisi de Maica Domnului in ajutorul maicutelor de acolo au venit de atuncea in fiecare an de ADORMIREA MAICII DOMNULUI PE STIL NOU LA ICOANA MAICII DOMNULUI ,CARE ESTE O ICOANA FACATOARE DE MINUNI SI ESTE O ICOANA MINUNATA,iar pe credinciosi nu ii musca ci stau pe mina lor .Ori daca Maica Domnului avea ca tine si ca unii fixull cu dogma ,serpii veneau dupa vechiul calendar si nu dupa cel nou de adormirea MAICII DOMNULUI.Aceasta poveste nu e un mit ci o realitate care s.-a petrecut ,este o minune a Maicii Domnului ,una din foare multele minuni pe care Preasfinta le face in lumea asta...am auzit asta de curind ,fiind la fatza locului ,adica in biserica de acolo din MARCOUPULOS.Doamne ajuta si lumineaza pe cei ce-si zic credinciosi si nu sint!!
|
Cred ca ati incurcat destinatarul, eu sustin minunea, cel cu care dialoghez este cel care nu o sustine.
|