View Single Post
Vechi 15.12.2010, 00:46:49
nihilsinedio nihilsinedio is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2010
Implicit impartiala

buna seara

am intrat pe forumul acesta dintr-o pura coincidenta.... si sincera sa fiu m-a socat virulenta unora dintre membri.... cred ca scopul acestui forum este discutia benefica pe marginea unui subiect, discutie argumentata ci nu cum sa demonstram ce stim si cat de mult stim.Scopul ar trebui sa fie sa spunem(spuneti) celor care NU STIU, nu sa dezbatem cine stie mai bine....fiecare este liber sa creada sau sa zica ce considera de cuviinta, si nu cred ca trebuie sa il fortam noi sa creada ce credem si noi. Noi nu putem decat sa ii spunem, sa INCERCAM sa-i ghidam pasii nu sa-i aducem injurii sa-l facem frecator de menta sau mai stiu eu cum. Nu cred ca exista in istorie, biblie, Sfanta Scriptura, testemente vreun exemplu in care cei ce il urmeaza pe Iisus sa oblige pe altii sa creada si ei. NU EXISTA. Cat despre disputa daca cei trei oameni sunt ingeri sau Sf. Treime daca o sa cititi pana la capat o sa va raspundeti singuri.

10. Zis-a Unul: "Iată, la anul pe vremea asta am să vin iar pe la tine și Sarra, femeia ta, va avea un fiu". Iar Sarra a auzit din ușa cortului, de la spatele lui.
11. Avraam și Sarra însă erau bătrâni, înaintați în vârstă, și Sarra nu mai era în stare să zămislească.
12. Și a râs Sarra în sine și și-a zis: "Să mai am eu oare această mângâiere acum, când am îmbătrânit și când e bătrân și stăpânul meu?"
13. Atunci a zis Domnul către Avraam: "Pentru ce a râs Sarra în sine și a zis: "Oare cu adevărat voi naște, bătrână cum sunt?"
14. Este oare ceva cu neputință la Dumnezeu? La anul pe vremea aceasta am să vin pe la tine și Sarra va avea un fiu!"
15. Iar Sarra a tăgăduit, zicând: "N-am râs", căci se înspăimântase. Acela însă i-a zis: "Ba, ai râs!"
16. Apoi S-au sculat Oamenii aceia de acolo și S-au îndreptat spre Sodoma și Gomora și s-a dus și Avraam cu Ei, ca să-I petreacă.
17. Domnul însă a zis: "Tăinui-voi Eu oare de Avraam, sluga Mea, ceea ce voiesc să fac?
18. Din Avraam cu adevărat se va ridica un popor mare și tare și printr-însul se vor binecuvânta toate neamurile pământului,
19. Că l-am ales, ca să învețe pe fiii și casa sa după sine să umble în calea Domnului și să facă judecată și dreptate; pentru ca să aducă Domnul asupra lui Avraam toate câte i-a făgăduit".
20. Zis-a deci Domnul: "Strigarea Sodomei și a Gomorei e mare și păcatul lor cumplit de greu.
21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat așa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să știu".
De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului.
23. Și apropiindu-se Avraam, a zis: "Pierde-vei, oare, pe cel drept ca și pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit?"
........presupun ca stiti discutia asta asa ca o sa pun doar sfarsitul

Și a mai zis Avraam: "Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepți?" Iar Domnul i-a zis: "Pentru cei zece nu o voi pierde".
33. Și terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.
Reply With Quote