View Single Post
Vechi 15.12.2010, 02:09:22
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Reporterul nu a intrebat exact CE se sarbatoreste la Craciun sau la Pasti,a intrebat care e diferenta si a abordat imediat,fara a da timp de gandire,problema mancarii.E o tehnica simpla de a face o persoana sa raspunda ceea ce vrei tu,nu ce gandeste ea,si si-a gasit si oamenii potriviti,deloc obisnuiti cu o camera de filmat.Macar ca la Pasti se spune "Hristos a inviat!",si tot stie fiecare ce se sarbatoreste.
Dar de,ce nu face un reporter pentru audienta!
Da, stiu, daca statea mai pe indelete de vorba cu acei oameni sunt sigura ca puteau sa raspunda care este diferenta intre Paste si Craciun. Dar pana la urma ramane -- cateheza lasa mult de dorit.

Citat:
La fel, de 1 Decembrie, oficialităție se întrec în a delecta plebea cu fasole cu cârnați, ciolane și sarmale. Eu asta nu pricep: ce fel de țară creștină sunt
Stiu, si eu ma amuz cand vad la televizor stirile de 1 Decembrie cu fasolea cu carnati. Nu stiu ce fel de tara crestina suntem, dar am o vaga banuiala ca postul nu a fost, in general, un atu al romanilor. Simplul lucru ca Sf. Ignat cu pomana porcului, care se pare ca e traditional, se intampla doar cu cateva zile inainte de Nasterea Domnului spune multe.