View Single Post
Vechi 15.12.2010, 10:26:07
canarias canarias is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2010
Smile ce este ura ?

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Kill'em all nu e o melodie, ci un album. Primul lor album. Si da, l-am ascultat. Am ascultat toata discografia lor. Si ei nu canta death-metal, ci trash metal. Si n-am spus nimic de ura, am spus ca nu instiga la violenta. Nu stiu ce varsta ai, probabil ca esti mai mare ca mine, insa daca deschizi ochii mai bine o sa incepi si tu sa simti ura fatza de anumite lucruri din jurul tau. Nu e condamnabil. Ura nu este opusul iubirii, ci doar o alta fatza a ei.
m-am uitat in dictionarul religios si nu am gasit definitia.M-am dus la dex si am gasit ca este sentimentul de antipatie,de dusmanie.Ce faci Crestine cu sentimentele tale ?Iti poti ingadui antipatii,dusmanii ? Cine crezi ca esti pentru a judeca cu antipatie?sau sa dusmanesti pe cineva ? Ma iertati,poate am inteles gresit,dar de la ce muzica ascultam,am ajuns la sentimente contrare unui crestin ?Parca acest site a devenit parte componenta a unui tabloid.Personal,de la saint nicolas,ascult numai colinde,atat de frumoase,unele din ele,mai ales cele din ardeal, atat de noi,atat de vechi si totusi noi,parca am fi in ceruri ,si nu gresesc cand am sentimentul ca ingerii ne anunta NASTEREA MINUNATA... In rsetul timpului,urechea se incanta cu muzica relaxanta,indiferent de gen,dar sa se adreseze sufletului si nu organelor interne,mai susu sau mai jos de diafragma.Fiecare prefera muzuca care in caracterizeaza,daca cineva iubeste metallica,sa fie sanatos,sa asculte !!!!!!.Tuturor va urez sa-l primiti pe Pruncut in inimile voastre calde si iubitoare !!!!!!