Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean scumpul meu,ma bucur si eu o data ca ai inteles,in final, unde vroiam sa ajung,si ca am ajuns,in fine,la un consens in ceea ce priveste vindecarea tuturor bolilor trupesti,dar mai ales, si a celor sufletesti la Sfantul Maslu,si unde mai sunt iertate si pacatele nemarturisite,neintentionat bineinteles,nu altfel,sau nestiute din alte cauze ca spre ex.ignorarea lor,de pilda.Cat despre celalalt capitol,cu privire la inventii sai inovatii straine de Duhul Ortodoxiei,nu cunosc sa fi vazut asa ceva la toate Sfintele Masluri la care am participat eu si cu sora mea.Iar in ceea ce priveste cazul Tanacu mi-am expus punctele mele de vedere cu referire la faptul ca fata refuza ea insasi mancarea tinand cu propria vointa post aspru sau chiar negru,banuiesc eu,in anumite cazuri,ca sa se vindece cat mai repede cu putinta de ac.boala cumplita,intrucat demonii chinuie f.mult persoanele acestea care le-au cazut victima din cauze si motive pe care numai Dumnezeu le cunoaste.Iar cand ac.fata a cerut mancare,i s-a dat nu i s-a refuzat aceasta,intrucat s-a gasit la autopsie cand i s-a facut,ca nu era stomacul asa de gol pe cat crezi tu si sustii,ma rog,stii ca nu sunt de acord cu tine in ac.privinta,si de asemenea,nu cred ca vom cadea de acord vreodata in ac.sens,iarta-ma ca nu iti impartasesc parerile si ca sustin ca datorita dozei maxime administrate de adrenalina a decedat.Nu mai vreau sa dezbatem ceea ce deja s-a mai precizat,ca nu mai are rost zic eu,s-au zis destule,nu mai ramane nimic de zis,sa se ocupe persoanele competente,care au autoritate in ac.caz, si care stiu absolut toate detaliile amanuntite,nu ca mine si ca tine.
|
Sebastiana, ai extras din discutie, ca de obicei, ce ti-a placut tie.... Citeste postarile anterioare si vei vedea ca problema nu este rolul Sf. Maslu ci inventiile preotilor legate de acesta practica (sau altele cu scop de "exorcizare").
Postul este o optiune personala. Irina Cornici a fost legata pe cruce si, asa cum au declarat maicutele care l-au "ajutat" pe Corogeanu nu i s-a dat mancare, desi a cerut. (Sau nu ai retinut faza asta de la DD - OTV :D ). de altfelk ii era destul de greu sa se hraneasca, legata fiind de cruce!
Ceea ce sustii tu (adrenalina si alte prostii) nu exista nicaieri! Ceea ce ti-am spus eu este o declaratie oficiala, dupa examinarea necroleptica (autopsie).
Imi pare rau ca o spun, dar ignoranta ta este fara margini si refuzi chestiuni evidente. Stii despre caz doar de la OTV si crezi ca ai pareri pertinente....sa fim seriosi...te comporti ca "antiecumenistii" care luati la bani marunti nu stiu nimic.
Dosarul cazului este public...ai putea sa te interesezi si tu sa vezi ce si cum...
Cat despre "competente"... Cine este mai competente in acest caz, pe lumea asta, decat Justitia si Biserica (institutii care s-au pronuntat deja)?
Cat despre "detalii" - poate tu nu ai, dar pe mine m-a interesat cazul asta si l-am urmarit indeaproape, asa ca stiu suficient despre el!