Citat:
Īn prealabil postat de Belphegor
Frate draga,tu nu intelegi contextul!Nu e o moarte ce se refera la trup ci la o conceptie.
Iar nu intelegi contextul.Am doar ratiune rece pentru ca sunt..cum se chema ala din limba voastra?..aaa asa pacatos,mai degraba animalic de pacatos.Sa ai mai mult decat raceala ratiunii inseamna sa posezi o constiinta mult mai bine lucrata,inteligenta emotionala mai dezvoltata..In cazul ala imi plange creierul,desigur caci nu exista suflet.
|
Asta cu "constiinta" m-a cam dat pe spate. Dar iti este iertata fiindca - din pacate! - nu intelegi termenul foarte bine! Constiinta NU este ceea ce explica filosofia materialist-dialectica si fie ca vrei fie ca nu vrei sa accepri, suntem cu totii conectati la o "constiinta suprema", careia ne si raportam. Cei care fac intr-adevar "exercitiul" consiiintei, ajung sa fie "vazatori cu duhul", stiu dinainte si cine esti si ce gandesti pana si ziua mortii ti-o pot spune. Dar asta tine de alta tema.
Pentru cei interesati, cititi "Nihilismul, o filosofie luciferica" a parintelui (Eugen) Serafim Rose
Eu am descarcat-o gratuit de
aici