Citat:
În prealabil postat de alinpotop
nu stiu daca am primit ca oricum dau delete la toate :))
|
Să vezi ce o să te mai distrezi dumneata când vei afla că Domnul era cel ce grăia acolo și El i-a pus să trimită mesaje; să vezi dumneata atunci cum cu ochii cât cepele o să te plângi dumneata cu potop de lacrimi amare neștiind cine e ăla delete... de pe listă, căci nu o să-ți vină să crezi ochilor că dând delete la toate mesajele ai reușit marea performanță de a nu fi citit ceea ce trebuia să fii citit pentru mântuirea ta ci ai dat delete și la mesajele Domnului căci e mai ușor să dai delete la toate.
Voi vă distrați cu viața voastră... treaba voastră... dar mai târziu o să vezi dumneata ce mai distracție va fi... din aia tragicomică... pentru unii râs iar pentru alții plâns.
Și o să te rogi ca să fi fost vicentoarsa... o să te întrebi:
-De ce Doamne nu am crezut că tu i-ai trimis ci am crezut viceversa?.. și de ce am făcut mereu viceversa... în loc să citesc am dat delete?..
și iată o să finalizezi astfel:
-Vai mie Doamne că m-ai delete din cartea vieții Tale. Dac-aș fi știut...
Și așa pățesc toți cei care o urmează pe viceglobulpământesc cu mariamargareta... și toți cei ce lovesc din lături în poporul Domnului ca să fie hrăniți de la mijloc pentru ca să se înalțe pe ei... înșiși.
Căci
''Tot cel ce se va înălța pe sine va fi smerit, iar cel ce se va smeri pe sine va fi înălțat.''
Va fi trist pentru unii... dar adevărat.