Citat:
În prealabil postat de Belphegor
La faza cu jenant vorbeste in numele tau,mai departe una e a indeplini si alta a declara ca accepti un D-zeu cand nu ai citit 3 randuri de Darwin caci acea mare majoritate nu este informata si de tabara cealalta,cu tot respectul din lume domnule,eu nu ti-am cerut sa iti storci mintea cu mine si non-convingerile mele.Si daca lumina ta e intuneric,daca te scufunzi intr-atat in iluzie astfel incat crezi ca tot ce e in afara,tot ce presupune un vartej de gandire este periculos pentru spirit,intre noi fie vorba ,inexistent?..La intamolare intra multa perceptie selectiva de care tu nu esti constient.Nu te teme,nu vorbesti atat de academic pe cat crezi.Nu ma consider ceva mai sus decat o bucata de carne cu o ratiune umila asa ca poti sa ma numesti cum vrei
|
A vorbit un viitor hoit mancat de viermi, fara suflet. Ca ce este o bucata de carne fara suflet dar cu ratiune?
Numai ca nu inteleg de ce te ambalezi totusi, daca nu ai suflet? Din ratiune rece?
Se pare ca nu esti tu chiar atat de dezvoltat in autocontrolul simturilor, daca cateodata clocoteste in tine sangele de suparare pe bietii prosti cu suflet.