Citat:
În prealabil postat de Belphegor
Frate draga,tu nu intelegi contextul!Nu e o moarte ce se refera la trup ci la o conceptie.
Iar nu intelegi contextul.Am doar ratiune rece pentru ca sunt..cum se chema ala din limba voastra?..aaa asa pacatos,mai degraba animalic de pacatos.Sa ai mai mult decat raceala ratiunii inseamna sa posezi o constiinta mult mai bine lucrata,inteligenta emotionala mai dezvoltata..In cazul ala imi plange creierul,desigur caci nu exista suflet.
|
daca moartea se refera la trup iar tu spuneai Dumnezeu a murit si spui ca te referi la o conceptie atunci nu amesteci tu un pic treburile?
Dumnezeu e o conceptie? atunci cum poate el sa moara? referindu-ne la trup si nu la conceptie.
Esti sigur sigur ca nu inteleg eu contextul?
Iaca o conceptie ce dainuie de veacuri si care va dainui si dupa ce tu hoit vei fi. Asta tinand cont cate milioane de oameni s-au perindat pe acest pamant iar Dumnezeu tot acolo e.
Accepti termenul pacatos. Pai de ce nu spui am ``ratiune rece`` pentru ca sut robot. de pilda. Nu de robotei are nevoie noua ordine mondiala? ``Animalic de pacatos``. Pai ce-ar fi sa musti acum din degetele tale, sau nu ale iubitei tale ca esti animalic de pacatos si stii ca nu are nici ea suflet asa ca ce conteaza ca o doare? ca nu o doare sufletul ca nu are, ci carnea si atat.
``inteligenta emotionala``. Emotiile vin din ratiune? pai nu e un non sens? ca ratiunea ta spune sa nu ai emotii ca doar ele sunt ale sufletului. atunci cum poate ratiunea emana emotii? Ratiunea spune ca tu esti inteligent si trebuie sa cultivi constiinta sa nu emane emotii ci sa ajungi la ``mai mult decat raceala ratiunii``.
Da-mi voie sa cred, asa conceptual, ca in curand ai sa devii ca un glob de sticla pe care iubita ta din greseala da cu mana , il tranteste pe jos si il sparge Apoi strange cioburile pe faras.
vezi ca e conceptual nici intr-un caz trupeste, material. ca sa intelegi conceptul.