View Single Post
Vechi 15.12.2010, 23:09:56
eu_minunea eu_minunea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.06.2010
Implicit

Va multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au dat sfaturi si m-au incurajat, aproape in fiecare zi intru si citesc incurajarile voastre si ma simt mai bine...atunci va spuneam ca nu imi gasesc de lucru ... acum situatia e la fel...fusesem in ziua aceea la un interviu la o firma destul de buna si postul era bun, aproape de casa, salar bun, la interviu m-am descuract si persoana respectiva parea ca ma place...ce mai am crezut ca acela va fi pt mine...era postul perfect...am plecat imediat la Sf Nectarie si la Sf Parascheva (sunt din Iasi si avem moastele sf aici) si m-am rugat sa ma accepte la acea firma si in sinea mea parca stiam ca ma vor angaja... rezultatul urma sa mi-l dea peste 4 zile...am asteptat, m-am rugat, am plans...raspunsul a venit peste 10 zile...am fost respinsa...imi inghiteam efectiv lacrimile dar Sf Necatarie, Sf Parascheva, Maicuta Domnului si Iisus Hristos m-au intarit si am lasat in urma aceasta neplacuta experienta si merg mai departe...am sa ma rog mai mult si poate va fi asa cum zice sotul meu cum ca Dumnezeu imi pregateste ceva mai bun si poate ca acolo nu era locul meu. Acum imi caut din nou, de fapt in fiecare zi imi caut si sper...si ma rog. Va multumesc ca de fiecare data ma ascultati si ma incurajati...inseamna enorm pt mine. Va imbratisez cu drag si multumesc Sf Nectarie, Sf Parascheva, Sf Xenia , Sf Mina, Maicutei Domnului si bunului Iisus Hristos pentru ca suntem sanatosi pentru tot binele si ajutorul pe care ni-l da.
Reply With Quote