Cui ii pasa de cei tristi si insingurati ?
Cati oameni sunt langa astfel de persoane ?
Cati inteleg astfel de persoane SI CAUTA SA-I AJUTE ?
Putini ,foarte putini sunt aceia care dau o mica atentie acestor persoane .
Am constatat acest fspt , urmarind astfel de persoane .
Cei tineri insingurati si tristi au nevoie de foarte mare atentie si de intelegere . Sa nu ii critici , nu sa incerci sa le dai sfaturi , ca de sfaturi sunt satui . Nu ?
Eu cred ca acesti tineri au nevoie de iubire , intelegere si cel mai mult au nevoie de un prieten adevarat si loial .
Datorita meseriei mele cunosc si persoane in varsta , care nu au pe nimeni . Cand merg la dansii acasa , ma asteapta ca pe un musafir si nicidecum ca pe o persoana care vrea sa le ofere serviciile cerute de ei .
Eu ma imprietenesc din start cu dansii si inecet , incet imi devin prieteni , nu numai simpli clienti .
Nu am profitat niciodata de un batran , dimpotriva am fost sensibilizata de varsta si de viata dansilor .
Cunosc suferinta si durerea multora ,dar nu le-am intors spatele niciodata si nici nu o voi face nici pe viitor .
Am cautat sa-i inteleg sa-i ajut cum pot .
Am fost in vizita cu ceva timp la un azil de batrani din Judetul Hinedoara .
Am vazut atatea durere in ochii acelor oameni , ca in ziua aceea nu am mai fost buna de nimic . M-a afectat tare rau situatia in care se aflau .
Au nevoie de multe lucruri , dar cel mai mult au nevoie de iubire si sa stranga pe cineva in brate .
Ati luat vreodata de mana sau ati imbtatisat vreodata un batran necunoscut ?
Daca nu , incercati s-o faceti si o sa vedeti ce simtiti .
Poate v-ati pus intrebarea . Oare simte acelasi lucru pt parintii ei ?
Da , dar numai pt mama mea , tata nu am . A murit cu mult timp in urma .
Doresc sa le fiu aproape si sa-i ajut cu ce pot , dar de la 500 de km ce pot face ?
Nu vreau sa credeti ca ma cred o sfanta , nu . Sunt un om obisnuit , asa cum ar trebui sa fie multi oameni din aceasta tara .
In primul rand orice om trebuie sa creada cu adevarat in Dumnezeu si apoi trebuie sa aiba un suflet curat si nobil .
|