View Single Post
Vechi 16.12.2010, 00:03:33
PLCPLC PLCPLC is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2010
Implicit RUGACIUNE si credinta in Dumnezeu

Eu stiu bine cum e, plangeam zi si noapte, nu ma puteam linisti deloc, se implinise 40 de zile si eu in 2 saptamani am plans intr.una ZILNIC. O visam noaptea si ma trezeam plangand, ziua chiar dak incerkm sa nu ma gandesc, imi aminteam c am visat, si iar plangeam. Nu era zi sa nu plang in acele 2 sapt. Dar m.a sfatuit cineva sa merg la un preot, si mi.a spus ce sa fac.
Timp d 40 d zile, post si rugaciune, Acatistul celor adormiti in primul rand, si de fiecare data cu cate o lumanare aprinsa, apoi lumanarile c au ramas (deci 40 d bucati) mergi cand s.au implinit cele 40 de zile si le pui pe mormant, si le aprinzi, sa arda toate 1 data, timp in care spui Tatal nostru.
La mine a avut efect, asta s.a intamplat in primavara, de atunci m.am linistit, si am increderea k ea e bine acolo sus. Desi uneori ...normal, mai plang....
Deci RUGACIUNEA face mult!!!
Si eu mi.as dori sa o vad, sa.mi dea un semn, ca e bine acolo, sau cum e..-..dar...nu reusesc, nici n.am mai visat.o de atunci.....
Asta e viata, trebuie sa ne focusam pe cei care mai sunt langa noi, acum sa ne dam seama ca trebuie apreciati, k vor pleca candva, si va fi....prea tarziu atunci....
O seara binecuvantata!
Reply With Quote