View Single Post
Vechi 16.12.2010, 13:52:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Dar nu-i mesaj crestin ! Bate campii rau de tot ! In loc de scurt si la obiect, avem o avalansa de cuvinte presupus crestine, arhaice, ....
Ce măh? Nu-i mesaj ortodox? Ce măh, bate câmpii? Ce măh, e avalanșă? Ce măh, e ceva de presupus? Arhaisme zici?

Și iată deci ești sigur... că pare ca ai fiiiii constatat și dumneata ceva... pe drept... defapt ai crezut bârfa, atâta tot.

Nu e evident deci cine sunt cei ce bat câmpii? Mi-e frică să mai constat încă odata ca să nu te superi... deci mi-e frică să mă întreb în ceea ce te privește... dacă ești creștin sau doar ți-a fost lene să citești, că doar e mai ușor să ne însușim la grămadă părerea ispisisicuțucuțelor, surorile grămăticului savant și jtiințific.

Și vorba aia că ''avară-i vhororopsit gardul și-n lăuntru leneopardul''... pătat... pătat pe rochițele altora.

Și e vopsit cu victimizări victimizante din pretenții ieșite din minți străin-autohtone, căci jinduieștii după poftele jignidoliceștii să furi și să minți și să ucizi apoi pe Domnul din creștini. Nu la tine mă refer ci așa în genere, la iepârași.

Dar fiți siguri că vine bubunicul.

Morții vor doar să spurce morții pentră că există vortăciuni... vortăciunile deșertăciunii deșertăciunilor.

Deci cum o să înviați dacă nu vreți să credeți? Să credeți pe Adevărul?
Voi aveți impresia că gLumia dăinuie, dar nu vedeți că sunt mereu alții care se distrează cu ia?

Last edited by vsovivi; 16.12.2010 at 14:01:10.