View Single Post
Vechi 16.12.2010, 17:58:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Antonia draga,
Tu cunosti vorba aceea: "Nu omori mesagerul"?
Mereu ai impresia ca acestea vin de la mine, ceea ce nu este adevarat. Eu doar transmit concluziile pe care orice crestin le trage din FAPTELE si ROADELE acestui pasaj din Biblie, in TIMP DE 2000 de ani!!!. Ce iti da tie certitudinea ca DE DATA ASTA nu ne vom mai insela in privinta celor spuse in APOCALIPSA asa cum s-au inselat fff multi SFINTI!!! inaintea noastra cind spuneau ca vine prapadul si UITE ALA DE ACOLO(si aratau cu degetul este antihristul).
Tu nu citesti cu atentie!
S-a mai pus vreodata in istorie problema pecetluirii?

Am foarte multe motive sa cred ca Dumnezeu mi-a scos in cale oamenii potriviti si cartile potrivite in momente potrivite. Informatiile din cartile stiintifice si religioase care trateaza aceasta problema, pe care le-am citit, au devenit convingeri proprii bine inradacinate.

Prin urmare, nu te pot aproba. Daca tu crezi altfel si o vei duce mai bine ca mine in viata aceasta si in vesnicie, ma bucur pentru tine. Dar cred ca trebuie sa-ti pui si tu semne de intrebare daca nu cumva esti informat gresit. Nu te lua dupa mine daca crezi ca gresesc, dar e bine sa fii mai rezervat fata de aceasta problema daca nu esti sigur ca sursele tale de informare sunt bune. Raspundem in fata Mantuitorului pentru ceea ce scriem, deoarece ii putem sminti pe altii.
Reply With Quote