View Single Post
Vechi 11.06.2007, 17:45:20
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

asta cu plantele nu e asa important, si un premiu NOBEL este nimic pe linga MINTUIREA SUFLETULUI.Dar cu smerenie am sa incerc sa dau niste sfaturi celor care se indoiesc sau nu cred in DUMNEZEU,DIN CELE CITITE IN CARTILE RELIGIOASE ORTODOXE DE-A LUNGUL TIMPULUI:
1. SA VA COMPORTATI CA SI CUM ATI CREDE,ADICA RUGACIUNO,MERS LA SF. LITURGHIE,SA FACETI FAPTE BUNE IN NUMELE LUI hristos SI SA OBSERVATI CE SE INTIMPLA.[asta am citit mai de mult in citeva carti ,dar nu mai retin titlurile].
2.Sa cititi cartea MARTURISITI[CONFESSIONES] de fericitul AUGUSTIN..EL A FOST NECREDINCIOS SI MOTIVEAZA CE A SCRIS CARTEApentru ca ,desigur,eu su oricine citeste acestea,sa cugetam din ce abis din ce abis trebuie sa strigam catre tine,adica catre Dumnezeu.Tot el se exprima:"tirziu TE-am iubit,frumusete atit de veche si atit de noua!Tirziu TE-am iubit!Si iata,TUerai inauntru,iar eu afara si Te cautam acolo.TU erai cu mine,dar eu nu eram cu Tine...."...caci ne-ai facut pe noi pentru Tine si nelinistit este sufletul nostru pina ce se va odihni in Tine.[/b]
2. de citit carteaINTOARCERA LA HRISTOS de Ioan Ianolidein cre se vede clar ca lupta in aceasta viata este impotriva stapiniilor ,a incepatoriilor si ca lupta ce se da in sufletul omului este intre voia omului si satan.
3.de ascultat muzica religioasa indeosebi psalmul50 si cintare de umilinta ,cintate de monahii de la man Putna[pt doanvald se aceseazawww.credo.ro,muzica psaltica ,audio si man Putna;la fel si cintecul IARTA-MA DUMNEZEUL MEU accesind la fel ,dar clic pe man Sucevita. desigur CA MAI SINT SI ALTE CINTECE PE cd-URI.iata 3 titluri semnificative:[b]
PRIVESTE DOAMNE PE PAMINT.IISUSE FIU VESNIC SFINT siROAGA-TE SI CREDE,toate pricesne ortodoxe de o mare sesibilitate si de ascultat cu atentie ce spun aceste texte,de o profunzime deosebita.
DOAMNE AJUTA.
PESTE O LUNA CEI CARE NU CRED SAU SE INDOIESC SA NE SCRIE PE ACI NOUTATI[IN CAZUL IN CARE AU TERMINAT DE CITIT CARTILE SI DE URMAT SFATURILE.
Reply With Quote