Citat:
În prealabil postat de medusa
Tu folosesti un limbaj caracteristic martorilor lui iehova.
Scuza-ma daca gresesc, dar faptul ca folosesti termeni precum: "Rege" , "restabilit la glorie cereasca", "autoritate sa-i distruga pe cei rai", "planul cu privire la Pamant" -acestea sunt expresii iehoviste.
Romanii ortodocsi nu Il numesc pe Iisus drept Rege, asta e o gaselnita iehovista, King, Kingdom, sala regatului, rege, noi ortodocsii Il numim "Imparat". Si nu ne interesam de soarta Pamantului, pentru ca stim ca cetatenia noastra este in Ceruri, unde vom ajunge, si acolo e Paradisul. Nu avem treaba cu Pamantul.
Ai citit prea multe reviste iehoviste si le-ai preluat limbajul.
|
Dumnezeu este unul singur!Eu sunt botezata in biserica ortodoxa,dar am decis sa ma documentez, pentru a gasi raspunsurile de care am foarte mare nevoie!O mare parte din ele,le-am aflat.Eu nu pot sa accept "crede si nu cerceta".Concluzia la care am ajuns, este aceea ca traim intr-o confuzie,greu de descris.Isus a spus:"Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu."(Ioan 17:3).Deci cum ajungem sa-L cunoastem(sa asimilam cunostinta)?Doar prin studierea Bibliei.
P.S.Care este diferenta dintre Imparat si Rege?