View Single Post
Vechi 16.12.2010, 18:52:02
mirceamoraru mirceamoraru is offline
Banned

Data înregistrării: 16.12.2010
Implicit

frate, oamenii aici or sa-ti bage sageti veninoase in inima, ba ca nu esti nu stiu cum, ba ca ceva e in neregula si ca iti pierzi sufletul.. Cret este ca o sa te enervezi si atat.. Eu te-am inteles gandul calugariei este cel mai bun gand din cate exista pe lumea asta, iar cel al casatoriei cel mai banal.. Am avut si eu ispita asta.. "stau cu fata asta ca eu sunt sansa ei de mantuire" si nu numai ca am lasat tot pentru ea, dar ea s-a lepadat de mine ca de o carpa murdara fara pic de mila si de remuscare stiind de sacrificiul meu si stii de ce? Ca vroia "normalitate" adica.. pacat fratele meu, pacat pur si grosolan. Punct. Am plans de durere cu icoana in brate, asa dormeam cateva luni, ca am prins-o cu altul frate in pat facand ceva ce nu pot spune aici.. Adica mi-a dat Domnul sa vad ce prostanac am fost.. Apoi am cazut intr-o patima urata eu ca incercam sa uit si vreo 5 ani nu m-am redresat.. Pana cand Domnul S-a milostivit de mine si m-a ridicat si acum ma indrept cu pasi repezi spre urgenta, imediat ce termin recuperarea .. adica in primavara.. m-as fi dus eu astazi dar trebuie sa termin tratamentul mai intai si am primit ascultarea ca imediat ce termin, a doua zi sa fiu la sihastria cu valiza la Parintele Ciprian.. Dar Ce sa vezi? satana ma mai incearca .. Stii ce sa faci? Du-te intr-o biserica linistita ascunde-te intr-un colt da-tti jos geaca si ce mai ai greoi pe tine aseaza-te in genunchi fa-ti trei cruci si spune asa.. Doamne, voiesc sa vin la Tine, dar patimile din mine se scoala si ma intuneca si sunt ma puternice decat mine.. Uite ce e in inima mea! Mi-a picat cu tronc fata asta si am inceput sa-mi spun minciuni cum ca asta vrei Tu Doamne! Cum sa vrei asta Doamne? Eu stiu in adanc ca singura fericire esti Tu si ca evai de cei care au iubit mai mult pe mama sau pe frati sau pe femeie mai mult decat pe Tine.. Ajut-ma Doamne ca sa nu fac voia mea ci numai voia Ta, Fa cumva si potoleste valurile dragostei fata de fata asta, cu mila oamne ca sunt slab.."Asa roaga-te frate si-ti va arata Domnul e cine iubesti de o sa fugi mancand pamantul.. Eu asa am facut si mi-a aratat ceva la fata aia care pana atunci era asa de frumoasa, de gingasa de sexy, de calda, ei bine a devenit un porc transpirat si egoist si vulgar.. Si am priceput dupa ce mi-a trecut clar, clar ca lumina zilei ca a fost o ispita de la satana ca sa ma desparta de Hristos! Citeste vietile Sfintilor ca isi bagau mana in foc, altul s-a tavalit prin urzici ca sa-i piara pofta de femeie prin usturimea de nesuportat.. Fa si tu la fel si Doamne ajuta.. Poate ne vedem la Sihastria.. Frate ,inca ceva.. Asta nu e nimic.. sa vezi cate ridica satana cand o fi sa pleci.. se imbolnaveste mama pe moarte, vine inghetul, multe, multe, o sa vezi si o sa te minunezi ce lupta si cat de pe fata o sa se dezlantuie.. stiu pe cineva care era masat de diavol pe organele genitale cand mergea pe strada si-i arata numai trupuri de femei atragatoare.. si ejacula din mers saracul suflet.. Dar sa nu deznadajduiesti! Stramta e calea care duce la mantuire!
Reply With Quote