View Single Post
Vechi 17.12.2010, 00:51:34
ioan_strainul
Guest

Arrow

Atunci fratiile voastre care va simtiti jigniti a cui cale urmati si de cine ascultai ?? de H R I S T O S sau de lume ???
NU ma intelegeti gresit nu lovesc cu vorba si cu nimic Sf. Biserica si nici pe nimeni din cei alesi de Dumnezeu sa umble In Sfintenie si sa fie lumina lumii si calauza spre Imparatiia Cerurilor , Insa nu pot sa nu spun ca vremea este pe sfIrsit si este timpu de pe urma iar uni nu vad si tot mai aduna comori care le va mInca pamIntul ca nu vor fi de nici un fdolos la nimeni , MIntuirea nu se cumpara cu bani si cu aur si argint , MIntuirea se DbIndeste prin dragoste ,prin jertfa ,prin umilinta ,prin iubirea de aproapele tau .
Atunci cInd rataceste ceartal cu duhul BlIndeti si cauta sal Inderpti nu cu forta cu dragostea frateasca , si vei avea mare rasplata de la Dumnezeu.
Stiu ca unii vor spune dar tu ce faci ? Eu nu dau cu parul In cap la nimeni Insa nu Inseamna ca daca vad ca drumul pe care sInt condus duce la perzare la prapastie sa ma duc pe el si sa tac sa ma duc far de judecata , astai mare pacat daca am cunoscut si nu am aratat ce am vazut nu cu ura si cu dusmanie cu vorba Inteleapta ceruta de la Dumnezeu ca el sa puna In Inimile noastre si In gurile noastre cuIntul Llui si sa vorbim ceia ce El doreste nu noi sarmani si mult pacatosi
Asta cer eu de la Dumnezeu si daca cer ceva rau , si cred unii ca sInt DUS cu capul sa nu ma asculte si nici sa se puna cu mie sa ma lase In pace In nebunia mea Pentru ca vreau sa fiu vazut de lume nebun penrtu Adevarul si dragostea ce o am pentr Hristos si Implinirea poruncilor lui ,

AMIN AMIN AMIN Slava intru cei de sus Lui Dumnezeu si pe pamInt pace intre oameni Buna Invoire si dragoste Intru IISUS HRISTOS Domnu nostru amin

Pera SfInta Maica a Domnului Nostru roagal pe Domnul Milei pe care lai Nscut sa aibe mila de noi si sa nu ne pedepseasca dupa multimea pacatelor noastre ce sa ne Ierte ca sIntem mult pacatosi amin amin amin
+++ +++ +++ +++
Reply With Quote