View Single Post
Vechi 17.12.2010, 01:47:44
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Belphegor (sau Beelphegor) nu este, la origine, un nume de trupa, ci al unui demon:'In demonology, Belphegor (or Beelphegor) is a demon who helps people to make discoveries. He seduces people by suggesting to them ingenious inventions that will make them rich'. Intr-adevar, exista si o trupa cu acest nume, insa originea este alta.
Poate sa poarte numele cui o vrea, nu asta e important. Important e modul fanatic in care il ataci, desi stii ca dupa principiile crestinismului asa ceva nu se face. Departezi tinerii de crestinism printr-o asemenea atitudine. Cei care au o oarecare repulsie (poate nejustificata) fatza de Biserica, cu siguranta se vor intoarce si mai mult impotriva Bisericii atunci cand vor fi criticati pe tonul tau. Stiu ca nu vei intelege ce spun aici, pt ca nu vrei sa intelegi. Probabil ca ai o varsta la care personalitatea ta e bine prinsa si nu o mai poti schimba. Incearca totusi sa te lasi ghidat de fapte si de inima, nu de doctrina. Este un simplu sfat de la un om ce a fost fortat sa vada viata cu alti ochi... mai buni.
Dar chiar și așa, ți se pare normal ca un utilizator să poarte un nume de drac pe un forum creștin ortodox?

Da domnule, sunt habotnic, și nu în sensul bun al cuvântului. N-am ce-i face, așa e firea mea. Poate se va schimba, poate nu. Te rog să mă ierți.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!